Ibland är livet mer underbart än vanligt! Vackert väder, en bra tidning och väntan på ett trevligt sällskap. Vad kan gå fel?
Jaha, nu har jag koll på vad jag ska göra en del helger i sommar. Jag har nämligen varit på rally i Ydre. För er som undrar vart Ydre ligger så behöver ni inte fundera, det är nämligen lättare att säga Kisa. Ydre finns inte ens med på kartan och det är knappt skyltat om det heller. Men det är en liten håla mitt ute i ingenstans. Dit gav vi oss av, brudarna och jag. Och vi hade en underbar dag med massa solsken och spännade bilåka.

För er som inte är så insatt så var det en tävling i en rallycup där man tävlade olika sträckor i skogen. Sex sträckor och därtill en massa transport sträckor för att ta sig mellan det aktuella sträckorna. Vi som hängivna supportrar hade gjort en snygg banderoll så att grabbarna grus verkligen skulle känna av vårat stöd. 

Om jag ska göra en sammanfattning av dagen: åka, komma fram, säga hej, åka till första sträckan, stanna vid ICA köpa mat åt Danne K, ut på sträckan, gå, gå, gå lite till, stanna, vänta, se bil i 6 sekunder, vänta, vänta, se bil i 8 sekunder, gå, gå, åka till depå, säga hej och höra hur det gått, åka, stanna vid ICA köpa mat åt Danne K (igen), åka, gå, gå, gå ännu längre, stanna, vänta, försöka andas i allt damm, se bil i 6 sekunder, vänta, vänta, se bil i 8 sekunder, gå, gå, åka, tillbaka till depån, kolla resultat, åka hem.

Vi åkte halv nio på morgonen i från Katrineholm och kom hem halv nio på kvällen. Men vad kul vi hade! Jag har nog aldrig skrattad så mycket, och jag har nog aldrig blivit så dammig i hela mitt liv. Men detta ska göras om inom kort, nu börjar jag lära mig hur det funkar och det krävs att man är en hejare på att läsa karta så att man hittar  till alla sträckor. Åsikterna gick isär hurvida min kartläsning var bra eller inte, men fram kom vi i alla fall!

Här kommer lite bilder!


Ett av ekipagen vi höll tummarna för.


Den otroligt snygga banderollen, observera det glittriga &:et. Otroligt snyggt!


Hängivna supportrar i dammet!


Eller del tre vore mer rätt. I dag var jag nämligen i Stockholm för tredje gången denna vecka. Dock blev det inget bloggande igår, jag hade inget batteri i datorn och kom inte hem förren halv tolv. Ingen idé att blogg då inte. Men idag kom jag hem i skaplig tid, dagen har bjudit på ett underbart väder och jag har verkligen sett mycket av Stockholm dessa dagar. I går spenderade jag större delen av dagen i Gamla Stan, sen var jag på Södermalm. Nu ska ni veta att jag går, nog för att min tunnelbaneskräck är botade men efter mitt förra inlägg så gick jag självsäkert ner och hoppade på ett tåg mot centralen. Det tåget jag hoppade på var det tyvärr något fel på, varpå jag blev stående i fyrtiofem minuter under jord. Och det var mitt i rusning vilket betydde att vi stod som packade sillar i den j-la vagnen. Suck, aldrig får man vara riktigt glad, men jag kom fram i alla fall och hann precis med tåget hem.

Så dessa två dagar har jag valt att hålla mig ovan jord och se mig omkring, det må gå snabbt med tunnelbanan men man ser ju inte så mycket av Stockholm då. Så jag har knatat omkring över hela Stockholm, idag var jag bland annat på Stureplan. Vilket ställe, ska väl erkänna att jag aldrig varit där förut (ska jag skämmas?) jag har ju hört talas om det i alla fall. Jag satte mig på en parkbänk och njöt av vädret och kändisspanade, en lite hobby jag har. Kanske inte den bästa utdelning men jag satt ju inte så länge, hann i alla fall se Linda Isacsson i en jätte fin lila kofta från Odd Molly.

Lite spännande det här med kändisar, när man ser något så tror man att man känner dem innan man hinner placera vilka det är. Det är skillnad på kändisar och kändisar, skulle jag se Tina Turner skulle jag  nog fatta på en gång att det var hon. Men i julas stötte jag ihop med självsta Reinfeld på Åhléns, trodde först det var en kompis pappa, jag kände ju så väl igen honom. Polleten ramlade dock ner ganska snabbt när jag såg säpovakterna i hans följe, inget min kompis pappa brukar ha efter sig direkt...

Hur som helst nog om det, jag har hunnit se mycket och jag förstår varför Stockholm är Sveriges huvudstad, Göteborg är mysigt och en otroligt fin stad. Men Stockholm är Stockholm och lite vassare, större, bättre utbud, mer människor och tro det eller ej när en förvirrad lantis inte hittar så är folk faktiskt lika trevliga i Stockholm som de är I Göteborg!

Här kommer bilder från gårdagen!


Vädret igår var inte lika bra som idag, men utsikten från Södermalm är otrolig.


Framåt kvällen var det en otrolig solnedgång, vackert.


Nackdelen med Stockholm! Gillar man att gå i höga klackar så
får man ont, om man inte slår ihjäl sig först på dessa förbannade gatstenar.


De ville lära mig dricka kaffe så de värmde upp mig med en tiramisu.
Den smakade utmärkt, jag är ju riktig kräsen när det gäller kaffesmaken,
men denna var jätte god.


Det var riktiga proffs som fixade i baren, den här kaffdrinken tvivlar jag på att Sultans grejar!


Sjukt snyggt! Och observera att killen som fixade denna kaffedrink ser ut som en mörk
kopia av Orlando Bloom! Nästan obehagligt lik...


Jag tror de gillade mig i alla fall... Hehe
Efter tredagars övertygelse fick jag i alla fall i mig en kaffelatte, min första och sista!