Hehe...

Jag sitter och äter Häagen-Dazs och tittar på årets Victoria Secret Show. Fan vad orättvist livet är egentligen, jag kan sitta här och avnjuta min goda glass och tjejerna på catwalken kan bara längta och drömma efter glass... Hehe, life is unfare!
Ingen Häagen-Dazs här inte!
Hej hopp!

Jag får klagomål för dålig uppdatering, förlåt... Men dagarna bara springer förbi och det händer massor. Jag fick ett positivt besked om ett jobb jag sökt så nu har jag nytt jobb från och med 1 februari. Känns otroligt bra! Och för att fira detta så drar jag och min snygging på semester i två veckor. Hehe!

Den 2 januari drar vi till Thailand! Aldrig varit där förut och det ska bli så skönt att komma iväg till värmen och bara slappa. Jag har bunkrat upp med en rejäl hög böcker och mp3 ska fullmatas med skön musik. Typ Dolly Parton, hehe...

Men tillbaka till Julen som gled förbi utan problem, och förutom en bra stämning som jag var rädd skulle utebli hela julhelgen så fick jag även ALLT på min önskelista! Det är ju inte varje år det händer, summa sumario måste ju vara att jag har varit otroligt snäll i år?! Nej, helt ärligt hade jag nog verkligen lyckats med mina önskelista, inte för höga krav hel enkelt. Så nu har jag yogat på nya mattan och tjuvkikat i nya böckerna som ska med till Thailand.

En trevlig julklapp är ju sånt man inte visste man ville ha förren man sitter där med det i handen, och det lyckades min kära vännina pricka in. Jag fick nämligen ett specialalbum med fyra skivor av Dolly Partons allra bästa, covers och egna låtar. Helt underbart! Jag blev jätte glad, det blev dock inte min sambo eftersom jag har missbrukat Dolly Parton på Spotify och i båda (?!) bilarna i över en månad... Men det är bara att han vänjer sig, Dolly lär nog hänga i ett tag till...

Nehe, nu ska jag ner och byta ett par skridskor (!?) inte mina, det var snyggingens julklapp men det var fel storlek, så det får bli en PF (PillanFixar!).

Kram på er!
Jag är en äkta bokmal! Just nu är jag inne på biografier, och då helst av Blondiner(?!). Jag har läst Paris Hilton, som inte är alltför bra bok, sen självklart Gynnings böcker. Kanske inte de heller av så hög kvalité men hittills kan jag i alla fall konstatera att Blondiner verkar leva ett roligare liv, vilket då överenstämmer med uttrycket "blondes have more fun". Och då bör jag nämna att jag även läst Jenna Jamesons bok, och även hon trots ett ganska tivelaktigt yrke verkar ha haft överlag väldigt roligt.

Nu är jag mitt inne i boken om Blondinernas Blondin nummer 1! Dolly Parton!
Och här kan vi verkligen prata om någon som trots motgångar verkligen ser ut att ha roligt. Och även om boken målar upp en ganska jobbig barndom med fattigdom och lite för många syskon (runt tio om man inte räknar de hennes pappa hade vid sidan om) så verkar hon alltid ha trott på sig själv och ha en aoura av positivism omkring sig. Jag har alltid gillat hennes låtar, även om en del är lite för klämcheckt för min smak.

Jag vet också att jag nte ensam om att tycka om hennes låtar, 9 to 5 är en riktigt klassiker som alla kan nynna med i. Sen självklart I will always love you, inte minst när den framfördes av Whitney Houston och fick extra promotion genom filmen Body Guard med Kevin Costner.

Som jag tittade på den filmen när jag var mindre, kanske mest beroddedetta på att det var den enda filmen min mamma ville se och jag tror inte att det berodde på handlingen eller Whitney Houstons insats...

Men tillbaka till Dolly, även om hon skrivit många bra låtar så är en av det mest oförglömliga framträdande Ilands in the Stream med Kenny Rodgers skriven av Bee Gees. Vilken låt! Så därför bjuder jag nu på ett klipp från ett framträdande och här framgår det tydligt att Dolly har lite roligare än alla andra. Och vilket scenspråk, det gäller att ha gung i knäna!
(obs det är en peruk hon har på huvudet...)