Hatar när man känner igen någon och sen kommer man inte på varför. Men det var ju Johan Becker, var inte han med i nåt idolprogram? Eller var det Fame Factory, skit samma han gick inte vidare i alla fall. Svenskarna gillar inte plagiat de gillar paljettdräkter!
Jaha, så sitter man här. Hemma en lördag, riktigt länge sen jag spenderade lördagkvällen hemma hos mig. Men idag har jag målat, hela dagen känns det som. Ska stryka på ett lager färg på byrån snart igen, sen får det vara nog. Under varven så tittar på på Melodifestivalen, första gången jag ser det i år. Jag inser att jag inte behöver sörja att jag missat de andra deltävlingarna.


Vad är det då dagens deltävling bjuder på?


1. Agnes, bådade gott , har ju gjort en och en annan hit. Men vad hade människan på dig? Snyggt eller fult? Jag kan inte bestämma mig, jag ringde min kära mor för att få höra hennes utlåtande. "Blek kopia av Donna Summer" blev hennes svar. Och ja, jag får nog hålla med henne, lite blekt bidrag, lite mer energi kanske?

2. Pilots, hette de så? Jag har redan förträngt det, reagerade på att det lät fruktansvärt likt eye of the tiger i början av låten, plagiatvarning? Skitsamma, jätte gulliga killar, snyggt med pilotglasögon. Kände igen sångaren, har han setts förr på tv? Hur gick låten? Eehh? Det har jag redan glömt...

3. "tanten med väskan". Som inte var en väska utan en väldigt lång sjal. *gäsp* NEXT!

4. "Sahlen med norskan" Hehe, jag har ganska dåligt minne som ni märker. Men den här låten gillade jag, fattade dock inte varför de var två, räckte det inte med en? Tråkigt klädval, de hade väl kunnat låna lite guld av Agnes, svart känns väldigt pasé.

5. Thorleifs. Trodde det var melodifestivalen inte dansbandskampen, och vad var det för fel med han på pianot? Vad flinade han åt? Så kul var det faktiskt inte!

6. Sharah Dawn Finer. Jaha, tråkigt klänning, tråkig låt, och så denna förbannade vind. Varför kan ingen fixa korsdraget?!! Det blåser ju i varannat nummer, sjukt störande!

7. Tre hoppande killar från norrköping. Det enda jag reagerade på var att en av bakgrundsdansarna hade en Gina Tricot T-shirt på sig. Sponsrad? Nej det här var bara konstigt, jätte konstigt...

8. Opera med en allvarlig blondin. Snyggt nummer, men vad sjöng hon om? Jag hängde inte alls med i texten men det kanske inte var meningen heller?


Jaha det var alla bidragen, säkerligen i fel ordning. Nu lyssnar jag på Darin och han lämnar aldrig mig, sjunger han alltså. Han har verkligen vuxit till sig, sjukt deprimerande låtval. Och grabben ser ut som han ska börja böla när som helst. Och sen denna Petra Mede, går hon på nåt? Hon är ju helt speedad. Nej, nu ger jag nog upp har inte ens försökt att förstå reglerna. Vad är en lördagkväll framför TV:n? Ja, förvirring helt enkelt, klädsel, låtar, regler allt känns märkligt.

Kram


Dessa har funnits på Zara och det är 100 lyckliga personer i Sverige som har fått tag på ett par. Suck varför var inte jag en av dessa?!