Hej!

Jag har inte uppdaterat  på jätte länge och här är anledningen....Ja, som ni ser så njuter jag av den varma sommaren. Förra veckan spenderades i Göteborg, mysiga resturanger och fik i Haga. Lite shopping lyckades vi klämma in också....
När man har semester ska man väl ta det lugnt? Och det har vi verkligen gjort, solat, badat och bara slappnat av. I lördags var jag på 25-års kalas. Väldigt trevligt, well done Emelie!

Nehe, idag bär det av mot Nyköping, här ska njutas lite mer av sommaren. Jag bjuder på lite fler bilder tills vi ses igen. Kram!!!Fredrik myser med en... luftmadrass(?!)


Svanhopp?


Detta är spillrorna av min hutlösa shopping. Idag är sista dagen på jobbet nere i Göteborg, nästa vecka har jag semester sen bär flyttlasset hem igen. Härligt!
Det här lilla kortet har jag haft så länge jag har jobbat och rest inom jobbet, hög kredit tackvare alla biljetter och hotell jag måste betala men det har även kunnat utnyttjats till annat. Jag har en liten regel med mitt egna visa kort, det är laddat med lite pengar av den anledningen att jag ska tänka till extra när jag handlar "behöver jag verkligen det här". Detta sättet att tänka har fungerat väligt bra i flera år fram till detta kort kom i mina ägor. Oj, vad smidigt det blev, helt plötsligt kunde man kunde betala månaden efter. Och hur bra koll fick man sen? Nej, just det ingen alls. När räkningen kom var det "lyxfällan varning" på det hela. Man såg aldrig hur mycket man hade handlat och det är fruktansvärt störande att få ett papper hem i lådan och få se alla små köp, egna visa kortet hade man ju koll på.

Men nu är det slut på det! Nu får jag hålla mig till mitt visa kort, och få lite koll igen. Kram på er!


"fy fan vad vi är bra"! Ja, studenten det var ett tag sen, eller rättare sagt sex år sedan. Men i helgen var det lillasysters tur och vädret höll, med nöd och näppe. Men vilket drag det var, och vilket liv. Herregud, var det verkligen så roligt? Ja uppenbarligen, och syrran strålade av lycka uppe på pappas lastbilsflak. Kan kanske bero på att jag hade utrustat henne med ett halsband förgyllt med mini-vodka flaskor. Hehe, mamma var inte lika förtjust.

Nej fullt ös medvetslös, själv jobbade jag söndagen och var därför väldigt lugn hela lördagen. Blir nog inte så mycket dricka i sommar ska ju jobba helger framöver och då kan man ju inte festa för mycket. Men det ska bli skönt att komma hem igen, förhoppningsvis blir det en varm och skön sommar.  

Nehe, lite hallon på det här så är kvällen fulländad, med träning i alla fall är helt slut efter ett pass på gymet.

Kram