Det här med att blogga handlar ju lite om att visa världen vilket underbart liv man lever. Man förgyller sin blogg med diverse glamorösa bilder, varvat med vitsiga inlägg om vilken underbar latte men drack på lunchen. Min blogg är inte så, det har ni förmodligen redan märkt. För det första så dricker jag inte latte och för det andra handlar mitt vitsigaste inlägg hittills om något så glamouröst som damsugspåsar(!?).

Nej mitt liv är inte så glamouröst som jag oftast vill att det ska vara. Men  vad innebär egentligen glamour?
I Wikipedia finner jag följande förklaring:

Glamour var ursprungligen en typ av besvärjelse. Idag är begreppet synonymt med skönhet och karisma.


Karisma? Jo men varför inte, trots att det är måndag tror jag att jag hade viss karsima idag... Nej måndagar är nog lite mer motiga än andra dagar. Man har precis vant sig vid att ha sovmorgon så kommer måndagen och man måste upp i ottan. Nej tackar vet jag lördagar, det dagarna gillar jag. Synd bara att de går så snabbt, man vaknar sent och sen hinner man knappt blinka så är klockan halv åtta på kvällen.

Ush det här var inget givande inlägg för varken mig eller er läsare. Kanske ska titta på färgan istället, det är ju trots allt en "otroligt" givande serie... NOT!!

Kram på er!
Igår kväll var det middag på Nivå i Vingåker, det skulle ses på fotboll samtidigt var det sagt. Jag var måttligt laddad inför en kväll framför en storbildstv, men det blev bättre än vad jag hade kunnat ana. Ljudet fungerade inte så det blev att man satt och pratade annat istället. Till min stora glädje, har lite svårt för fotboll. Snygga grabbar i och för sig, men nej det fungerar inte. Gårdagens outfit blev svart klänning och mina nya strumpbyxor, har kommit fram till att de inte är så coola som det var tänkt från början. Men lite coola är dom trots allt, eller vad tycker ni?

 

Nehe, nu ska jag engagera mig lite i denna dag, den är ju inte alltför lång tackvare att det är sommartid nu.
Kram på er!

   

Igårkväll bar jag dessa, dock med en vit lång t-shirt och en väst. Fick många kommentarer på min byxor, själv kunde jag konstatera att de fällde paljetter. Men vad gjorde det, är det fest så är det!

Får skriva mer i nästa inlägg just nu är klockan kvart över sju och det är lördagmorgon. Jag har ingen aning om vad jag gör uppe så här tidigt men jag anar att någon la något i min drink för jag är oförskämt pigg. Om det inte hade varit snö ut hade jag kunnat ta en promenad för att bli av med lite överskottsenergi. Men det verkar ju lite långsökt i snöstormen som råder utanför fönstret. Nej, jag ska nog återvända till sängen och försöka sova en stund. Kanske fundera lite mer på livets mening, eller så skiter jag i det och funderar på den snygga aprikosfärgade tröjan som fanns på Åhlens. Hafe to have, helt enkelt elller som alla modebloggarna hade uttryck sig, jag har "cravings" för den. Undra om det blev rätt nu, Emilie rätta mig om jag har fel...

God natt/morgon!