Jaha, så sitter man här igen. SJ, jag vill inte lovorda dem men nu går det ju framåt i alla fall. Började med en 20 minuters försening till följd av, som tågföraren så vacker uttryckte sig "avsaknad av ström"?! Jah, vad fungerar utan ström? Inte tåget i alla fall och inte min dator heller, vi får väl se hur länge jag kan surfa. Tråkigt med intercity-tågen att de inte har strömuttag någonstans i hela tåget. Vänligen följ med i utvecklingen!

Hur som helst så är jag påväg från Karlstad nu. Det var röj igår, (typ) Svänzon spelade på hotellet så det var inte så mycket att jubla för. Och inget Mojito hade heller, men men är man i Karlstad så är man. Jag och kollegan Theres drog in till centrum och knatade in på Ankan, ska tydligen vara ett bra stället. Och ja, det var riktigt trevligt vi rundade av kvällen med en Mcdonalds glass. Kvällen var fulländad med kanonväder till på köpet.

Ikväll blir det i alla fall grillning, det ser jag framemot. Om jag inte hinner smält bort här innan det vill säga. F-n vad varmt det är på tåget! Suck, det finns en anledning till att man inte åker intercity!

Kram på er!
Jaha då har man installerat sig på hotellet i Karlstad, nej inte jobb idag. Idag är det en liten konferans/kickoff med firman. Kan bli kul, jag har mina nya skor från tradera på mig. Helt underbara att gå i, vilket kanon köp!
Ska väl strax riva runt i resväskan och kolla utbudet av kläder till kvällen. Ser inte så stabilt ut, var lite för stressad i morse. fick inte med mig badkläder, lite synd. Det är nämligen kanon väder och hotellet har både pool och bubbelbad, men men bada hinner man göra fler gånger och vattnet kändes inte överdrivet varmt.

Nehe, back to work!

Igår var det kanonväder nere i GBG, så jag och kollegan Mattias bestämde oss för att styra upp något. Han fixade käk i mitt kök och förfärades över mitt dåliga utbud av mat, kryddor och köksartiklar. Hehe, jag lagar inte mat allt för ofta. Trots visa klagomål från kocken så lyckades han ändå styra upp färsbiffar, med pastaknyten och grönpepparsås. Mycket smarrigt, jag fixade efterrätten. Hallonpaj en given favorit!

Sen bar det av till Slottskogen, här skulle det spanas sälar. Helt otroligt att en så stor park har så mycket att bjuda på, älgar, rådjur, grisar, höns, sälar, pingviner, bohemiska människor från Haga, utsikter, jobbiga backar och en massa änder över allt. Allt är underhållande på sitt sätt och vi spenderade en timme med att bara traska upp och ner i skogen och titta. Vädret var som jag nämnde kanon och sälarna simmade omkring och plaskade.

Dock var jag lite bekymrad över en stackars utstött svart svan som gick i en inhängnad. Det var sammanlagt tre svanar, men två av dem hade kommit ihop sig och badade i den lilla dammen medans den tredje stod utmobbad vid staketet och ylade. Eller pep?! Eller hur nu svanar låter, väldigt hjärtskärande ljud var det i alla fall. Funderar på att ringa Göteborgs kommun och ifrågasätta hur de har tänkt när de tagit tre stycken?! Nån måste ju styra upp det innan den stakars svanen får problem med stämbanden!

Nåja, förutom svansången så var det en lyckat eftermiddag/kväll!
See you!


Säldammen, och en säl som inte riktigt ville titta i kameran denna gång.


Obs: ett rådjur eller nåt liknande.


Obs: Älvsborgsbron!