Hej Bloggen!

Mitt liv är kaos just nu, allt är snurrigt och rörigt, det är jobbigt att heta Pernilla, men mitt i allt finns det många ljusglimtar. Idag har vi borrat, eller rättare sagt Fredrik borrade. Jag styrde och ställde och Marcus var moralaiskt stöd åt Fredrik, det är bra med en hantverkare i gänget. Tack Maddis för att vi fick låna honom en stund. Nu har jag en egen hörna, inte helt men nästan. Den är vit och fin och jag är jätte nöjd, det blev kanon bra!

Sen har vi fått tillskott, eller inte vi men Fredriks bror, Anders och hans Ida har fått en liten Juni. Och man kan ju inte bli annat än kär, hon är ju så liten och söt. Det är jätte spännande med en liten bebis i bekantskapskretsen, speciellt en som är så snäll och lugn som hon, hoppas det håller i sig!

Sen har vi Paris, det närmar sig sakta men säkert och det ska bli så kul. Veckorna som gått har varit fullt ös och nu behövs lite miljöskifte och en paus från verkligheten. Paris, Paris snart är jag där!

Kram på er!


Ursäkta bildkvalitén, mobilkamera...


Spegeln på plats! Det var över ett år sen den fick hänga på en vägg, men nu hänger den riktigt bra.


Vita hyllor, och några få av alla Fredriks 1:a priser. Han fick sålla bort lite...


Anders 26 år och Juni 10 dagar.

 

Hej hopp!

I natt drömde jag en så sjuk dröm. Min sambo är allergisk mot katter och alla andra djur också för den delen. Så något husdjur i framtiden är det inte tal om, det är i och för sig ingenting som grämer mig efter att själv ha levt med innekatter i ett år. Katthår och kattlådor är inte ett rent nöje!

Hur som helst, jag går inte o längtar efter djur direkt men ibland ser man saker som man blir helt såld på. Som det nyaste i husdjurstrenden Mikrogrisen!?

Alla vet säkert vad en minigris är, det finns ju de som valt att skaffa en sådan vilket brukar resultera i en vandrande kompost som bökar hål i parketten. Och även om de kallas mini så blir de faktiskt ganska stora. Ingen knägris med andra ord. Men nu har alltså en betydligt mindre variant avlats fram, en mikrogris. Den blir inte större än en katt, (alltså en normal katt, det finns ju extrema exempel på katter.)
Och grisar är ju enormt söta när de är små, så det här måste vara det perfekta djuret, den är ju söt hela tiden eftersom den alltid är liten. Sen är ju grisar väldigt smarta och sociala djur och framför allt allergivänliga!

Hur som helst, i min dröm så gick jag och inhandlade en lite mikrogris, som jag så passande döpte till Babe. Och den hade jag hemma i lägenheten hos mig och Fredrik. Den satt med i soffan och nöffade glatt när Fredrik kom hem från jobbet. Sen hade jag en röd Marc Jacobs väska som jag hade grisen i, den var med överallt tackvare väskan och alla tyckte den var så söt. (grisen alltså, väskan var ju mer snygg)

Helt sjuk dröm och i morse vakna jag och kunde inte låta bli att le lite åt det hela, visst gillar jag djur men tio tusen för en gris är lite väl mycket. Och min kära sambo skakade bara på huvudet och försökte övertyga mig om att han även var allergisk mot grisar, stora som små. Så ja, jag får drömma vidare om den lilla grisen, men någon gång i framtiden kanske man kan skaffa en, den kanske inte kan jaga råttor men den hårar ju inte i alla fall. Och så är den ju bara såååååå söt!


Hej bloggen!

Det var inte igår, nej helt ärligt har jag varit jätte dålig på att uppdatera och skriva på bloggen. Vet inte varför men så är det, dock har jag fått kritik från några av mina mest trogna läsare så nu tänkte jag att det är dags att vakna till och uppdatera er lite.

Förra året i november åkte jag till New York och såg mig omkring. Detta år går novemberresan till en annan modestad nämligen Paris!

Det är jag och min helt underbara reskompis Martina som ska ut i världen igen. Martina är ett reseproffs, hon kan det här med bokningar, flyg och hotell. Hon är en klippa på att styra upp allt och jag kan inte tänka mig någon bättre att resa med än henne. Så idag bokade vi hotell, det blev ett chickt och gayvänligt hotell i ett centralt område i Paris. Nu var inte gayvänligt en viktig kriterie för oss men det var ju kul att hotellet hade den förmånen. Hur som helst, jag är enorm taggad och kan inte i ord beskriva hur kul detta äventyr ska bli.

Synd bara att skolfranskan är som bortblåst men men, på engelska kommer man långt annars har jag ju Martina som bott ett år i Frankrike.

Hihi, vad kul detta ska bli!

Kram på er!