I dag har jag städat, ganska rejält vill jag påstå. Fördelen med att vänta med att städa är att när man väl gör det blir det en enorm skillnad! Det är som ett lugn som lägger sig över hela lägenheten, inga högar med kläder, ingen tvättställning mitt i vardagsrummet. Inga dammråttor vid bokhyllan, inga fläckar på golver i köket. Nej allt är bara städat och harmoniskt. Har tänt lite ljus och ligger och myser i soffan med en trave tidningar. I magen är det high life, eller rättare sagt en som bökar omkring på jakt efter lite utrymme.

Vi kallar den Knut, livet i min mage alltså. Vi säger " han" när vi pratar om livet i magen, men egentligen har vi ingen aning om det är en "han" men den går under arbetsnamnet Knut. Och vad det än är som kommer ut i April så kommer den bli väldigt älskad av båda sina föräldrar för den är väldigt efterlängtad.

Men tillbaka till städningen, jag har hört flera som sagt att små barn inte är rädda för dammsugsljudet. Och jag skulle vilja påstå att är väl inte så konstigt!? För vem är det oftast dammsuger?! Just det! Och där inne ligger det lilla livet i magen och lyssnar, klart den inte blir rädd för ett så bekant ljud, det är ju nästintill lugnande.
Fast jag är nog bortskämd, för när vi städar här är det oftast Fredrik som damsuger, men jag är ju med och stökar omkring samtidigt. Så vår Knut är nog ganska bekant med ljudet av damsugaren.

Nehe, nog om det jag har en middag att styra upp! Ingen ravioli ikväll men pasta blir det! Vill bara sumera detta inlägg med att säga att jag tycker att det riktigt fint i vår lägenhet ikväll, kan beror på att det är städat. Men det är en mix av bådas stil och jag gillar´t, med undantag för soffan som börjar se lite för sliten ut och bordet ska vi inte tala om. Men helheten funkar, hoppas vi får till det lika bra i vårt nya hem.
See You...

Dagen till ära har jag lagat till lax med bulgur och bönor. Min bästis Martina är proffs på att fixa bönor i microvågsugnen, jag var inte lika bra men det kanske beror på micron?!
Hehe, jag har ju FF (FredrikFritt) hela veckan så nu gör jag precis som jag vill, det betyder med andra ord att jag lagar lax och rensar bland alla saker, kastar lite och skiter i att källsortera! Fredrik gillar inte lax, men han är för att sopsortera. Fast det är ganska tråkigt att vara själv hemma, längar tills min kära sambo kommer hem.

Var med om en ganska komisk grej idag på ICA Maxi. Jag hade parkerat bilen utanför ingången och gick in för att handla. När jag kommer ut så ser jag hur en pojke i typ 8 års åldern som springer fram mot Skodan och rycker i handtaget. Reflexmässigt trycker jag på nyckeln och låser upp för att han ska regera och fatta att han ska backa från bilen. Men vad gör ungen?! Jo, han öppnar bildörren och kliver in baksätet och sätter sig!!

Jag kunde inte låta bli att hålla mig för skratt, han hann ju inte stänga bildörren förren jag var framme vid bilen.
-Ska du åka med mig alltså? Fråga jag ungen och han kollade helt chockat på mig.
- Jag tog fel bil. Lyckades han få fram och såg livrädd ut.
Jag skratta och sa att det inte var någon fara, och han pep snabbt ut ur bilen och in i bilen brevid. Som visserligen var svart, men en fordkombi med två hundar i bagaget. Det gäller att hålla koll på barnen, för det verkar inte rikigt ha koll på sig själva.
Men jag är säker på att samma sak skulle kunna hända mig också, man har ju gått mot fel bil några gånger på parkeringen men aldrig att jag har satt mig i fel bil. Men vem vet den dagen kanske kommer?

Nu ska jag äta LAX!