img_3154 (MMS)

Fredrik försöker få Senna att sova middag, går sådär.

Eller hur?

Måndag är  en nystart på veckan, lite halvjobbig men ändå en nystart.

Onsdag, lill-lördag say no more!

Torsdag, dagen innan fredagen lite jobbigt att vänta men man överlever.

Fredagen, då är det ju fredag och det är ju princip veckans bästa dag speciellt om man slutar tidigt från jobbet.

Lördag, sovmorgon!!! (i alla fall för sju månader sen)

Söndag, slappardag då man inte behöver göra mer än nödvändigt.


Så har vi Tisdag, en helt onödig dag om du frågar mig. Eller har någon annan en annan åsikt? Skulle man inte kunna göra tisdagen till en röd dag året om? Stänga alla affärer, till och med seven eleven så folk bara måste vara hemma och ta hand om sig själva och familjen. Kanske skulle kunna göra Tisdagen till en friskvårdsdag?
Får satsa på att bli enväldig president och införa det i kalendern, vote for me!

Nog om det; jag har blivit smittad av Tove och Ida som shoppat kläder på Gina Tricot. Jag går aldrig in på Gina längre, jag blir bara beskiven på passformen och kvaliten. Kan inte komma ihåg när jag handlade i en Gina butik senast. Tills nu!

Jag har nämligen sett att de har väldigt snygga jeans för bra priser. Billiga jeans kan vara bättre än man först tror. Favoriterna just nu är ett par blåa från HM för endast 99 kronor. Vilket kap och det är sjukt sköna! Sitter riktigt snygg också.

Så nu återstår att se om GIna kan leva upp till något liknande, två par jeans är påväg hem till mig från webbshoppen och jag fick även med en tröja. Vi får se om kvaliten är något att ha annars åker det tillbaka med vändande post!

img_7857 (MMS)

Senna sitter i split och lagar mat, paprika och kanel undra vad smakar?