Helt galet kul! Verkar Senna också tycka.

Ikväll flyttar jag saker från en del av huset till en annan del. Just nu är det projekt glas som jag fixar med. Jag gillar glas, det är trevligt med vitrinskåp, dock avskyr jag damm. Och vitrinskåp brukar leda till damm...
Men nu har vårt vitrinskåp agerat bokhylla och det har bara stört mig hur rörigt det ser ut inne i skåpet. Därför åkte nu alla böcker ut till fördel för vinglasen. Men det var då jag upptäckte att vår samling av vinglas är pinsam, eller det gäller alla dryckesglas. Fem av varje har vi? Förutom whiskeyglas där har vi bara fyra?!
 
Så ett projekt framöver blir att leta reda på fina glas och inhandla dessa. Kasta ut de gamla och in med nya!
Men hur många glas ska man ha? Jag måste fundera vidare på det...
 
Just nu så är jag mest behov av en sån här...
En uppblåsbar galje!
 
Känns som en bra grej att komplettera tvättstugan med. Jag kommer alltid på det när jag är i tvättstugan, men jag kommer aldrig ihåg att inhandfla en. Vart hittar man dom? ICA? Jysk? Äh, annars får det väl bli nätshopping.
 
Annars har dagen varit, ja, den har ju passerat i alla fall. 
Suck, inget blev som jag ville idag, lekparken och sen en tupplur för skrutt vid tolv tyckte jag. Det tyckte inte skrutt. Så vid halv två somna hon och då hade jag prövat alltfrån promenad till vaggsång till välling. Men nej, trött var hon men inte ville hon sova middag! Sen när hon väl somna då hade jag tappa lusten helt för det jag hade planerat. Men i morgon ska jag vara på bättre humör, då ska jag åka och hämta hem mina sambo! Till kvällen alltså, så dagen ska vi väl spendera hemma, får se vad vi hittar på.
Nu ska jag äta en kaka!
 
Godnatt!

Hej hopp.

Senna får inte gå till dagis denna vecka pågrund av höstblåsorna. De är dock helt utläkta vid det här laget och hon är sitt friskaste för övrigt. Men dagis sa nej, en vecka minst skulle hon vara hemma. Så tisdag onsdag var hon hos farmor och nu är jag hemma torsdag fredag.

Eller hemma är väl fel och säga. Vi är i lekparken just nu. Kan inte hålla henne inne då river hon huset så nu roar vi oss i lekparken innan vi ska hem och fixa lunch.