2012, vad hände då?
 
Förutom alla stora händelser runt om i världen så var det ett lugnt år i mitt liv. Vi pysslade med tomten hela våren och hela sommaren kändes det som.  Vi hann med en resa till Turkiet med Skruttans Farmor som firade 60 år. Härligt väder och glada barn, det var en härlig vecka.
 
Men som sagt, sen var det mer tomt när vi kom hem, vi sådde gräs och vattnade, sen sådde vi lite mer gräs och vattnade lite till. När det inte regnade det vill säga, det känns inte som 2012 går till historien som den bästa sommaren, vädermässigt så att säga men för att så gräs var det perfekt. Vi målade en hel del också, och var oense en stund om hur vi skulle ha det, haha. Sen målade vi lite till när vi var överens igen.
 
Vi slet verkligen med utsidan på vårt lilla hus, men vi hann med en del sköna stunder i solen på vårt nybyggda trädäck (tack Marcus och Danne).
 
Sen såg vi fram emot "the Wedding of the year" nämligen då Fredriks bror stod vid altaret och äktade sin Ida, inte ett öga var torrt där i Högsjö kapell den 11 augusti. Sen var det fest, med stort F. Inga detaljer som ska avslöjas men förutom en och annan fylla så lyckades en av gästerna ramla in i coverbandets trumset. Och nej, jag vet vad ni tänker, det var inte Fredrik. Men jag och min sambo stod för festens mest minnesvärda uppträdande då vi framförde låten Mirakel med omgjord text. Fredrik gjorde succe med sin tolkning på Björn Ranelid. Jag dansade mest omkring och försökte få Fredrik att prata vid rätt tillfälle i låten, haha, vilken grej, vilken succé!
 
Sen sprang hösten förbi, skrutt började på dagis och det var många tårar som föll under inskolningsveckan. Mest var det jag som grät, men det har gått över förväntan och skrutt trivs på dagis.
 
Nej, det känns inte som att jag har så mycket mer att lägga till årskrönikan, jag frågade nyss Fredrik  om händelser i vårt liv under 2012 och han tyckte vi skulle nämna att vi köpte nytt köksbord?!
Eh, ja det gjorde vi, dock känns det inte som den viktigaste punkten på årskrönikan...
 
Då känns det roligare att nämna att jag kickade liv i min sångkarriär igen när jag blev tillfrågad att sjunga på ett bröllop för en barndomsvän. Så två bröllop blev det under 2012 och jag lyckades nässla mig in och sjunga på båda två, hehe...
 
Nej jag kan bara avsluta årskrönikan med att säga att 2012 var ett lyckat år och jag ser framemot 2013.
Och jag vet redan nu att jag har ett bröllop att se framemot under september och ett till under sommaren. Och nej, ni behöver inte vara oroliga jag kommer enbart vara gäst, jag har inte frågat honom än men det är ju några timmar kvar på skottåret så vem vet....
 
Sen hoppas jag att 2013 bjuder på grönt gräs på vår gräsmatta och att vi kanske lyckas renovera mitt hobbyrum/tvättstugan. Fredrik nämner ju varje höst att han ska sluta köra rally, hittills har han inte lyckats sluta. Och något säger mig att han kommer köra en och annan tävling under 2013 också.
Jag hoppas ni läsare hänger med mig in i 2013 jag lovar att uppdatera bloggen lika flitigt som jag gjort under 2012.
 
GOTT NYTT ÅR!!!!
 
 
Några dopp i poolen blev det...
 
Det grävdes och dränerades runt huset.
 
Miss Chiquita och lillstrumpan?!
 
Midsommar bjöd på stålande väder, god mat och enligt tradition trevligt sällskap!
 
Skrutt upptäckte tjusningen med en hammock.
 
 
Vi var på parken Z00 i Eskilstuna och tittade på levande djur.
 
En del djur var mer söta än andra...
 
Fredrik vann Katrineholm/SMK Vingåkers Kvällstävling i Österåker. Jag var inte där och såg det men enligt utsago så körde han bra, snabbt och stilfullt(!?)
Ja, jag erkänner jag är den sämsta rallysupporten trots att det är mina sambo som kör. Han får jätte gärna köra (Inte jätte gärna, men gärna... )
Bara jag slipper släpa mig ut i skogen bland mygg, damm och galna gamar och se det.
 
Vi hade en lerig tomt...
 
 
Vi for till Turiket och roade oss.
 
Olle besteg sanddynorna på stranden.
 
 
 
Väl hemma han vi med ett besök på Sagostigen med kusinerna.
 
Skutt prövade på framtida yrket?  
 
"Akta bilen älskling!" Kärleken är evig, finaste brudparet sa ja till varandra inför släkt och vänner.
 
 
Jag blev tillfälligt en bakeoholic!
 
 
Fredrik besökte en träningslokal för första gången på 18 år. Han hann med fem gånger med Kettlebells innan han tröttnade och började röka igen...
 
Påtal om rökning så har vi inte fastställt några nyårslöften än. Jag hoppades på rökförbud för Fredriks del men han ska tydligen vänta tills efter 13:dagen?!
 
Men följande nyårslöften har jag övervägt...
 
- Godisförbud? Nej, dömt att misslyckats från början.
- Shoppingförbud? Svär inte!
- Skaffa de där magrutorna och de välsvarade benen? Nej, inte i år heller...
- Bli en bättre människa Jag är ju redan bra? Bara skoja, hehe, men som nyårslöfte???
 
Nej, vi skiter i något löfte för 2013.
Kram på er!
 
 
 
 

I morgon är det nyårsafton och då är det party. Och därför är nu fyra partyhattar inhandlade. Får se om de tilltänkta hattbärarna ställer upp och har på sig dessa, samt hur länge de håller...

Marieberg levererade! Visserligen handlade jag bara i tre butiker men sen kände jag själv att jag hade fyndat tillräckligt för min budget.
Första fyndet gjorde jag på butiken Design Only, där snubblade jag över en Japan-kofta från Hunky Dory. Jag har spanat på dom i flera månader men de finns bara i vissa butiker och de kostar runt tusenlappen. Som jag blev glad när jag hittade en svart som var nersatt 30% och i storlek small!!! Min lyckodag!
På bilden nedan ser den kanske inte så rolig ut men den är jätte fin på och går att variera på flera sätt.

Efter att ha fyndat koftan så var jag nöjd. Hade tidigare slagit till på lite underkläder för halva priset så jag var nöjd med fynden hittills. Men en sväng inne på MQ är ju ett måste.

Oj, oj, vad jag fyndade! Sprang på en skinnjacka (fejk) från zoul i stl 36 det första jag gjorde. Satt som ett smäck, och 50%, perfekt!
Sen hittade jag en topp från märket select femme. Dyrt märke och snygga kläder, jag har aldrig känt att det varit värt pengarna men nu var det rea och toppen som kostat 599 var nedsatt med 70%. Det var med andra ord inget att tveka på. I kön till provhytten så sprang jag på en jätte trevlig expedit som höll på att hänga ut provade plagg. Hon tipsade mig om några fina fynd så det blev en snygg mörkblå klänning med back drop(lång bak kort fram) från Select femme. Och en jätte snygg kavaj från märket Stockholm. Hihi, helt klart bra fynd!

Dock surade Fredrik över det dåliga reautbudet på herrsidan. Han fick en t-shirt. Sen fick vi plöja genom butikerna brothers och Design Only tills vi hittade något åt Fredrik. Han slog till på en jätte snygg randig tröja, dock inte rea men snygg och bra pris så han var nöjd.

Och huliganen då? Hon fick inget, hon levde rövare ändå och klättrade på hyllor, skrek högt och gjorde andra märkliga ljud. Suck!
Men så fort expediterna börjar blänga ut vårat håll så fyrar hon av världens charmigaste leende och ropar glatt "hej, heejjjjj" då kan inte ens den suraste expediten låta bli att le.