Ja, det är klart jag börjar bli gammal. Snart 30!? Men än är det några år kvar, men jag känner mig faktiskt riktigt nöjd med var jag har kommit på mina 27 år. Jag har hittat mannen i mitt liv, vi har världens gosigaste unge (fast i morse vid halv fem var hon mindre gosig...). Vi har ett enplanshus, med två garage, mitt i stan, precis som jag ville ha det. Plus att vi har inrett det som vi vill ha det. Jag har ett arbete som jag trivs med, med varierande arbetsuppgifter, flexibla tider och ett jätte bra arbetslag att jobba med! 

Ja, summa sumaro så är jag en vädligt lycklig 27-åring. Det är dock en "liten" detalj som jag saknar men idag har jag möjligheten att ta tag i det på egen hand... eller så väntar jag till nästa skottdag?

Hur som helst, en sak har stört mig de senaste veckorna. Och då syftar jag inte på mitt shoppingförbud, det löper på, än så länge smärtfritt.
Jo, jag har haft spänningshuvudvärk i några veckor och jag antar att det är för att jag sitter så mycket framför datorn. Jag var därför på synundersökning i morse och fick veta min syn inte är dålig men att ett par terminalglasögon skulle underlätta för mina ögon att läsa på skärmen. Förmodligen blir jag överspänd i ögonen under dagen vilket leder till huvudvärk. Detta skulle kunna undvikas med glasögon. Sen hittade hon ett pragmatiskt synfel, minimalt men det fanns där och det kunde också påverka min huvudvärk.

Vad hon nu menade med pragmatisk vet jag inte riktigt, men hon pratade något om någon brytning?! Skit samma, jag behöver terminalglasögon för att slippa huvudvärken vid datorn. Så nu har jag prövat ut ett par. Jobbet bidrar så det blev inte så mycket spelrum för dyrare bågar direkt. Men jag ska ju bara ha dom vid datorn så då spelar det ingen roll. Hoppas det fungerar så jag slipper den här huvudvärken...

Så nu är jag alltså glasögonorm på jobbet!


Men shit vilka snygga solglasögon de hade fått in, jag stod och förlustade mig en stund. Marc Jacobs och Björn Borg var favoritern, det kanske är på tiden att jag unar mig ett par "äkta" solbrillor till sommaren. Men det får bli efter shoppingförbudet. Jag får väl börja skriva en lista med grejor jag gärna vill handla så får vi se om behovet finns kvar efter den 20/3.
Pengarna verkar gå åt ändå denna månad, skrutt behövde en ny bilbarnstol så den är nu beställd och kommer på posten vilken dag som helst. Dyr stol, men högst nödvändigt att vår största skatt sitter säkert i bilen.

Kram på er!

Hej!

Så var helgen till enda, ingen Perelli i final och vårvädret var fejk, typ så sammanfattar jag Söndagen.

I går kom jag faktiskt iväg till Hälsogymet efter att ha haft kort där sedan november. Nu var jag på plats, sprang på löpbandet och lyfte lite skrot. Vilket idag resulterade i en grym träningsvärk. USH!!!! Inte alls skönt, men nu är det väl bara att jobba på och hoppas att jag hittar motivationen bakom någon hantel någonstans. Tyckte inte alls det vara bra på Hälsogymet, det var ombyggt sen sist jag var där (fyra-fem år sedan) det fanns ingen bra hörna att stretcha på. Folk stretchade lite här och var, jag saknar att kunna sträcka ut mig någonstans i lite lugn och ro utan att riskera att få en hantel i huvudet.

Men men, det är väl en vanesak. Mitt kort räcker bara till maj så jag får väl se vad jag tar vägen sen. Friskhuset som de flesta i bekantskapskretsen verkar träna på är tyvärr inget alternativ. Varför behöver vi inte gå in på här, men jag vill inte gå dit igen...

Men skit i träningen nu! Annars då? jo, Fredrik är sjuk igen. Jag fattar inte, förkylningarna går bara runt hemma, Senna och han är jätte förkylda. Jag har precis blivit bra så det är väl bara att räkna med att jag också blir förkyld igen inom en vecka.
Fredrik tycker att jag är jätte elak mot honom när han är sjuk. Han klagar på att jag är dålig på att visa medlidande. Och sanningen är att ja, det är jag! Just förkylningar har jag jätte svårt med, han snörvlar och hostar och fräser och gör konstiga ljud. Han rår ju inte för det, det vet jag men jag blir så anti. Det är ju inte mot honom personligen, utan mot hans förkylning....
Hur som helst, i går satt han och klagade i soffan och sa att han var tvungen att införskaffa någon form av  naturläkemedel, typ guacamoule. Jag höll på att garva ihjäl mig, där sitter han och ser sitt ynkligaste ut och säger att han vill ha medicin och vad jag vet så är guacamole en dipp /röra med vitlök. Men vem vet den kanske fungerar mot förkylningen man han visste nog inte vad han pratade om.
Hoppas mina Egelandare blir friska snart.

Vi skulle ta en promenad i det fina vårvädret men det var ju kallt, så det blev en snabb promenad bort till ICA Nära och sen hem och värma oss igen. Våren är inte här än, hur gärna man en kan tro det.
Nehe en sån här kanske jag måste införskaffa till Fredrik.


Nej just ja, jag har ju köpstopp!