Vi kämpar på, än så länge har vi inte lyckats pricka pottan. Men vi tränar varje dag innan duschen och än så länge är det roligt att sitta på pottan.

Hej vänner!
 
Igår landade vi vid 01.00 på Arlanda efter en varm vecka i Side i Turkiet. Vi kom i säng 04.00, och känslan av att få lägga sig i sin egna mjuka säng med ett fluffigt täcke att krama var underbar! Hotellets sängar var nämligen stenhårda och täckena  i princip obefintliga.
 
I går var vi Zoombies hela dagen, Skrutt vakna vid nio och ville genast ha liv i sina föräldrar. Så det blev en seg dag igår men nu känner jag mig som mig själv igen.
 
Men jag ska ju bjuda på lite information om resan också. Det var alltså Skrutts farmor som bjöd sina söner med respektive och barn på en vecka i solen. Vi bodde på ett 4-stjärnigt all inclusive hotell i Side. Vi hade tillgång till massa mat och dryck och tre pooler och två vattenrutcshebanor. Som vi hade skoj! Skrutt var mer i vattnet än på land under veckan. Vi besökte även stranden under veckan och grävde i sanden och smaka saltvatten. Dock verkar alla barnen trivas bättre i poolen, havet blev väl för stort att bada i.
 
Det finns massor av skoj att berätta om veckan, men jag vet inte vad jag ska börja, kort sagt så hade  vi en toppen vecka! Dock känner jag mig lite svedd i skinnet, det ska tydligen kallas solbränna. Men var inte oroliga, jag fortfarande i blek i jämförelse med mina två Egelandare här hemma.
 
Här kommer lite bilder från veckan!
 
Så här lycklig ser man ut när man vakar och ser en stor pool utanför fönstret.
 
Vi började med lilla rutschebanan...
Så då fick vi gå på de stora i stället.
 
Wihiiii vad det gick!
 
Vi var på stranden och grävde-
 
En och annan glass blev det under veckan...
 
Pappa Fredrik har satt på baddräkten..... Det syns!
 
Lite skillnad i färg efter en vecka?
 
 
Måste bara berätta om flygresan, man var ju lite nervös över hur det skulle gå om skrutt skulle sköta sig hela vägen. Men det gick över förväntan! På vägen ner hamnade vi mitt ibland ett gäng 18-åriga killar som skulle ner och festa på Alanya. Kille som satt närmst informerade oss tidigt att han hade småsyskon så han hade verkligen inget emot en busig ettåring i sätet brevid. Efter en stund så hade skrutt lyckats kravla sig över i hans knä och sen fick hon alla på raden att sjunga imse vimse spindel med henne. Hon var på bra humör hela resan och alla 18-åringar med för den delen.
 
Hemresan var lite jobbigare, vi lyfte 22.00 och flygvärdinnorna envisades med att ha lamporna tända i planet så skrutt kravla omkring i våra knän i två timmar innan hon äntligen lyckades komma till ro och somna. När hon väl hade somna släcktes det ner?!
 
Jag tyckte i alla fall att Turkiet var toppen, åker gärna tillbaka!
 
 
 
 
 

Ni läste rätt, nu tar vi semester och uppdatering blir om en vecka. Nu åker vi till ett solsäkert land och hoppas på en toppenvecka! Kram på er