Idag kändes det stressig på jobbet, kunde inte riktigt släppa stressen när jag slutade heller. Hade noll fantasi med kvällsmat så det blev ett stopp på Mc Donalds. Skrutt tycker att lådan och äpplebitarna är bäst men hon gillar att sitta och plocka. Och framför allt gillar hon att äta med händerna. Och det går ju bra när man äter mat från Mc Donalds.

Med oss till gammelmormor hade vi mini-semlor. Väldigt små men ändå helt lagom och supergoda! 7-eleven kommer de i från för er som undrar, 3 för en tjuga. Löp och köp!
(OBS:smygreklam men ej sponsring)

Förutom semlor så kollade vi i fotoalbum och matade gammelmormors pudel med pomefrites.

Gammelmormor bor tre våningar upp, alltså sju trappor. Men vad gör det, skrutt kan ju allt. Väskan på ryggen och sen tar hon sig sakta men säkert både upp och ner för alla trappor. Envis till tusen om att inte få hjälp eller bli buren. Ja, vad ska man säga? Charmtroll?

Skrutt fick en bamsereflex av moster Frida igår. Vi satte fast den på hennes jacka i morse och hon var mycket nöjd över detta. Mössan har hon satt på sig själv, jag får inte röra den...

Dagens outfit. Ny Mimmi klänning från farmor. Strumpbyxorna är arvegods från kusin Juni.
Skrutt börjar bli riktigt duktig på att bli fotograferad. Hon står still en liten stund nu i alla fall, men när jag backar för att få en bättre bild följer hon efter mig, hihi vi får öva mera.