Vaknad arg, jädrans förkylning att aldrig ge med sig! Men efter att möt upp Emelie på stan för en fika blev jag på bättre humör. Blev en lugn dag med promenad och hemmagjord pizza på kvällen. Hoppas förkylningen ska ge med sig snart så jag kan ladda upp för nästa helg då jag ska springa tjejmilen. 

Emelie styr upp fikan 

Träna lite så man blir stark "jag ska bli stark så jag kan brotta ner Marcus!" 

Det tar på krafterna att gå promenad, skrutt somna i vår säng strax innan åtta. 


Tänk att det fanns skor i allas storlek denna gång!
 
Oavsett vad det väger, det är bara rosa som gäller... 
 
Kämpa! 
 
"Jag vann!" 
 
En avbruten tumnagel och två hundra kronor fattigare, plus att jag kom sist...
Men alla var glada och hade roligt ändå. 
Kjol dagen till ära plus att jag fick höra på tåget att det skulle bli varm, upp mot 20 grader. Kul, augusti har inte visat sig från sin bästa sida hittills men några dagar återstår ju. 

Hur som helst, jag vill gärna ha nylonstrumporbyxor när jag har kjol. Tyvärr är ju det ett plagg som är förknippat med både ilska och frustration. Hur lätt är det att hitta rätt storlek? Antingen är det förstora så det korvar sig runt bena,eller för små så att grenen är vid knäna. Plus att de åker ner hela tiden och blir ett störningsmoment. Och vad ska man egentligen ha för tjocklek, och modell? Hålla in, puscha upp? Det funkar ju ändå inte! 

Men det värsta måste nog bara färgen, vilken färg ska man ha. Det finns ju ingen standard direkt. Har man väl hittat en bra färg så är det ju inte rätt nästa gång man köper strumpbyxor för då kommer man ju inte ihåg vilket fabrikaten köpt?! För det räcker ju inte att köpa ert par i halvåret, för mig är det engångsplagg, jag är glad om det håller innan jag fått på mig dom. 
Men tillbaka till färgen, vilken färg är egentligen den mest trovärdiga. I morse hade jag två färger i lådan. Den ena "sunbrown" och den andra "nude". I min värld betyder det att det ena paret är i princip osynliga på huden och de andra har en liten lätt solbrun nyans. Glöm det...

Började med sunbrown och stor vid spegeln och funderade på om färgen var så hemsk som jag upplevde den. Upptäckte sedan att en maska hade gått så jag packade ner det andra paret i väskan. Väl till jobbet kom jag fram till att jag ogärna ville gå runt i onaturligt bruna ben och bytte därför strumpbyxor. Nu går jag runt med likbleka lätt glansiga ben. Hatar det!!!
Hur svårt ska det vara att hitta rätt färg?! Och ve och fasa om man råkar köpa glansiga! Kanske funkar på fest eller nåt men på jobbet är det bara osmickrande. 

Kan någon vänlig själ förbarma sig över mitt problem och tala om vilket fabrikat som är bäst, och då menar jag sitter bra och gärna håller mer än en gång. Samt vilken färg som är mest lik en normal kroppsfärg?! 

Nästan så man önska att det fanns något test som utförts, känns lite dyrt och tidskrävande att gå igenom ALLA färger och fabrikat på strumpbyxor, säg bara vart jag hittar det mest prisvärda hm, Lindex, Åhléns? Hjälp mig! 

Det ser värre ut i verkligheten...