På rälsen igen, ska väl snart inleda en av de längre tågresorna i år. Norrköping - Stockholm med regionaltåg över bland annat Kolmården och Nyköping, snark(!) lär ta sina två timmar och förmodligen längre, tåget kändes gammalt men inredningen var ny så jag sitter ju ok i alla fall. 
 
Gammalt hederligt regionaltåg till Stockholm till priset av knappt 150kr

Eller så gjorde jag bort mig som inte tog X2000 till Stockholm då hade jag sparat 45 minuter och det kosta endast 400kr extra!
Vi får väl se om jag kommer ångra att jag var dumsnål som tog regionaltåget... 
Den här veckan kommer gå supersnabbt! Måndagen bara sprang förbi och i morgon bär det iväg på äventyr till storstan. Ser verkligen framemot det, det är en födelsedagspresent som ska gå av stapeln i morgon kväll, vi ska nämligen se Lady Gaga i Globen. Laddad! 

En annan av mina födelsedagspresenter låg och väntade på mig när jag kom hem idag. Nämligen glossybox, kul att få öppna paket varje månad, var spännande produkter i boxen med fokus på ögonen. Blir spännande att prova. 

Två busfrön som hade "show". 
Ja efter lite bestyr så kom vi igång och det rullade på riktigt bra. Skrutt roade sig själv och hjälpte till lite till och från. 
Skönt att få bort högen med singel på framsidan. Nu är det bara resten av huset kvar, runt altan osv. Får se när det blir av😳

Fikapause 

Vissa vilade... 

Medans andra slet! 

Håll undan!

Stenigt värre!

Före

Är det rakt? 

Efter

Blev bra, skönt att ha det gjort på framsidan i alla fall.