Det här med kläder alltså, hur svårt ska det vara?
Brukar ha en vag vision när jag går och lägger mig vad jag ska klä på mig på morgonen. Då slipper jag slösa tid på att stå och välja, ibland funkar det ibland inte. Det beror ju på vad man är för humör, men oftast så tar jag det jag har bestämt mig för kvällen innan . 
I går kväll hade jag en vag vision om att jag skulle ha strumpbyxor, inte svarta utan hudfärgade. Sen somna jag... 
Suck, det ställde till problem i morse, klänning, kjol? Vilka skor? 
Det slutade med att jag bestämde en outfit titta mig i spegeln och tänke, - det här kör jag på! 
Och sen i nästa sekund slita av mig allt och sen kasta på mig nåt i farten, stressa iväg till tåget och nu sitter jag här och funderar på vad jag egentligen fick på mig?!
Suck, ibland önskar man att man bara hade en uniform, en jobbdress som var samma varje dag för att minimera valen på morgonen. Men lite kul är det ju med kläder också, men som sagt att stå och prova och känna sig osäker och obekväm på morgonen är inget jag egentligen vill hålla på med. 

Då är det lättare med löparkläder, har hittat sköna tröjor som jag gärna springer i, bekväma byxor och så har jag tre jackor att välja mellan. Perfekt!

Invigde mina nya skor igår. De gamla kändes riktigt slitna efter ett års trogen tjänst. 
Matchar min jacka. 

Det roliga när man köper löparskor på Intersport är att modellen man ska ha oftast bara finns i en färg. Så då är det noll valmöjlighet, bara tacka och ta emot. 


Dom gamla har gjort sitt. Får se om jag får upp fart och distans med de nya. 
Trött, lite låg men glad att det snart är helg. Skönt med kort vecka, mycket välkommet. 

Planerna till helgen är många. Mest saker som ska ordnas hemma. Måste ta tag i det. Undra om jag lyckas skjuta på det denna helgen också...

Igår var jag i Stockholm genom jobbet, hade tänkt gå förbi Kungsträdgården för att se alla rosa träd som figurerat på sociala medier de senaste veckorna. Men jag hann inte, fick nöja mig med ett rosa träd i Katrineholm istället. Inte fy skam det heller. 

Våren är definitivt här nu! 
I alla fall söndagen, vi tog en enormt lång sovmorgon vilket resulterade i att vi inte kom igång ordentligt. Fredrik städade av altanen medans jag hade tjänstgöring i tvättstugan. Eftermiddagen spenderades på kalas hos kompisarna. 
Sen var det bara att förbereda inför måndag och arbetsvecka. Fullspäckad vecka så det rasslar nog bara till så kommer helgen igen. 

Två busfrön 

Till kvällsmackan skulle frisyren vara rosa. 

Idag blev det nya kavajen och uppsatt hår, orka inte engagera mig mer.