"Jag vill heta Elsa!"

Allt är filmen Frost just nu. Hon är helt besatt här hemma. Och tydligen är det likadant på dagis. 
Fick den här bilden skickad till mig förut.

Frost ansiktsmålning?!

Jaja, det går väl över. (Säger hon som var helt besatt av lilla sjöjungfrun i samma ålder... Men det växte bort? Eller?) 

Kostymprovning innan min 30-års fest. 
Vill bara visa er en bild jag tog igår, tycker den beskriver mig och mitt liv ganska exakt. 
Båda skorna har jag använt. Bootsen är sen jag kom hem från jobbet, jag kasta av mig allt och fokuserade på köket och kvällsmaten. Fredriks tofflor är när jag i all hast var ute med soporna efter att ha plöjt igenom diskbänken och plockat undan. 
Mitt liv går i turbofart just nu, jag hinner inte ens vända mig om ställa undan skorna?! Jag bara rusar igenom dagarna med andan i halsen. Det är mycket på jobbet, men tro mig jag gillar att ha ett späckat schema, dock börjar saker rulla på lite väl snabbt och jag känner att jag måste återfå kontrollen, men efter nästa vecka tror jag det värsta lägger sig. I alla fall hoppas jag. 
Hemma går allt också i turbofart men snart kommer helgen, förhoppningsvis bjuder den på lite nedvarvning. 
Känner själv att mitt humör sviktar och familjen blir drabbade, men lagom till min intensiva period på jobbet lägger sig börjar Fredriks intensiva jobb-period. 
Men jag vill verkligen inte klaga, jag trivs på jobbet, allt flyter på hemma och trots viss stresspåslag har jag ändå kommit på vad vi ska äta varje kväll. Dumt att klaga egentligen och jag är glad att jag hittat mannen i mitt liv och han verkar inte störa sig på mina urklivna skor mitt i hallen. 

Nehe mot Stockholm, här har ni den tilltänkta lektyren. 


Igår var skrutt på exemplarisk humör både innan och efter dagis. 
Fredrik skulle på möte så vi var själva på kvällen, först bada hon länge innan allt lödder försvunnit då ville hon komma upp. 
Sen var hon hungrig trots att vi precis ätit mat. Vi hade fruktsallad kvar och det gick bra. 
- ska vi äta i soffan? Frågade jag.
"Ja mamma det kan vi göra om du vill det, vet du mamma vi kan titta på vuxenprogram också för det är några vuxen program som jag tycker är bra, Melodifestivalen kan vi se"

Underbara unge, tur att vi hade deltävling två inspelad. Det dröjde två minuter innan hon spillde i soffan. Jag gick lugnt och hämtade papper. 
"Mamma, du blev inte arg, för mamma det var inte med flit det var en olycka och det gick att få bort"

Inte för att jag brukar bli arg men jag brukar nog sucka högt när hon spiller, men igår kände jag mig både lugn och nervarvad. Får hoppas att det funkar lika bra ikväll när jag ska följa med henne till hennes dans.