Inledde dagen med att titta på rally. Pappa Fredrik var codriver till Marcus. Sen skotta vi snö, efter halva garageuppfarten gick skyffeln sönder, arg man blir då! 

Skrutt ruttna på att skotta, sluta med att hon gick in och utövade sin favoritsysselsättning, dvs titta på Disney junior och äta kalla köttbullar... 


Blev helt svett av att skotta, skönt att få snygga till sig lite oömma det bar iväg på kalas. 


Skrutt tar sina egna selfies... Sen var det kalas för hela slanten! Alfred fyllde fyra år. 

Smidigt med kalas i jympasal. 

Alfred i sin fina dräkt 

Fina! 

Ett skepp kommer lastat! 

"Fortare Erik!" Trots opererad fot fick han upp skaplig fart. 

Nu är jag hemma och laddar om, ska på afternoon tea med ett gäng sköna bönor. Uppdatering glömdes visst bort!

Men dagarna bara försvann, men här kommer lite bilder jag skulle ha uppdaterat med tidigare. 

Skulle ju ha visat det håriga Hello Kitty monstret i onsdagskväll. 

Hur Fredrik och skrutt gick igenom posten varpå skrutt konstaterade att de breven hon får från banken inte var roliga alls. "Varför skickar banken vuxenpost till mig? Jag är ju ett barn?"

I torsdags stekte vi pannkakor, "får jag hjälpa dig mamma?" Man kan ju inte säga nej, inte för att det är till så mycket hjälp men jag älskar hennes sällskap, trots att hon petar fingrarna i steksmöret... 

Idag var vi på leksaksaffären varpå skrutt snabbt hittade en figur hon kände igen "den här var ju på ditt kalas!" Hon har koll på gästerna. 

Vi hann också en tur till frisören för att toppa igenom barret. 

Avslutade kvällen moster och mormor och tacos. 

Nu ska jag sova och förbereda mig inför att skotts rejält med snö i morgonbitti. 
Sov gott! 
Hade en tung dag på jobbet igår, kan inte riktigt sätta ord på mina känslor kring det men jag kände mig en aningen motarbetad. Hoppas det vänder, jag blickar framåt och försöker tänka positivt. 

Hemma rullar allt på, jag hade en jätte bra träningsvecka föra veckan då jag hann med alla mina planerade pass. Det har nog aldrig hänt förut. Denna vecka lär bli svårare att hinna med men förhoppningsvis kommer jag ut kortrunda ikväll. Laddar verkligen batterierna när jag springer, låter kanske  knasigt men det är som terapi att vara ute, släppa allt och bara springa, ensam med sina tankar. 

Ikväll kommer Fredrik hem efter att ha varit på konferens i fyra dagar. Jag frågade skrutt om hon saknar honom "ja, fast det tänker jag inte säga för det är en hemlis"
"Fast vet du mamma, jag är fortfarande arg på pappa för att han har sålt sin rallybil"

Hm undra när hon ska sluta vara arg över det?
Hade en bra morgon i morse, allt flöt på och vi kom iväg till dagis med god marginal. Värre var det att lämna, ingen ordinarie fröken där så det blev ett utbrott delux. Avskyr när det blir så, men det var väl helt enkelt en sån dag bara. En "jag vägra släppa mamma-dag" hon klamrar sig fast kring benet och gör allt för att hålla sig kvar, krodiltårar och hundögon. Och mitt samvete skär som knivar i mig. 
Tröstat mig med att det är en sån dag, jag hade en dålig dag igår, hon har en dålig morgon idag. 

Jätte svårt att ta en snygg bild när man har poncho, märkligt plagg egentligen kan verkligen inte klassas som praktiskt... 

Glad tjej som fick fått låna läppglanset med glitter. Lycka!