Första semesterdagen spenderades i Örebro. Vi hade en härlig dag med fint väder och mycket att titta på. Det pågår Open Art i Örebro fram till 9 september. Jag kan verkligen rekomendera att åka och titta på Open Art, det finns flera konstverk att utforska, titta på och förundras. Sen är ju Örebro en väldigt trevlig sommarstad med många fina utserveringar och så bor ju min mamma Harrieth i Örebro! 
Vi hann med samtliga saker, plus att vi träffade en riktig kändis. Sveriges enda formel1-förare Marcus Eriksson. Han är ju från Örebro så det var ju inte helt otippat att springa på honom inne på samma kafé där vi var och fikade. 
"Går du fram och frågar om du får ta en bild på honom och Senna?"
Hm? Undra vem som blev starstruck egentligen? 

Skrutt ville självklart vara med på bild med en formel1-förare. Och han var så klart jättetrevlig och ställde så gärna upp på bild. 

Eftet kändismötet så spanade vi in några konstverk. 

Rosa gata. 


Popcorn!

Så häftiga! 

Gott om plats. 


Ett annat annorlunda konstverk. 


Stor bokboll?

En ovanligt stor bänk (OBS han i bakgrunden tillhör inte konstinstallationen😂)

Rubber-duck! 

Var det tänkt men nu står jag på perrongen och väntar på tåget. Får ta semester i morgon istället. Det gör mig dock inget, semestervistelse lyser i alla fall med sin frånvaro. 


Vi skippade sovmorgonen i lördags och styrde caben mot Gröndal i Eskilstuna. 
 
Eftet att ha kört två tävlingar i regn med dålig placering och trasig bil så verkade turen äntligen ha vänt för vår alldeles egen racerförare. Vi var med hela dagen och hejade entusiastiskt i varje race. Riktigt spännande att se, av 19 startande kom han på 5:e plats. Klart godkänt för att bara ha haft bilen i knappt två månader. 
 
Vem behöver kombi? Olle fick minsann också plats i caben. 
 
Yttre kontroll innan första tidskvalet. 
 
Vår depå saknade tält men solen var med oss (nästan) hela dagen. 
 
Fikapaus
 
Bästa läktarplatserna
 
 
Klart för start.
 
Spännande!
 
 
Bra kört pappa!
 
 
Bra att ha några att stämma av med, en annan fattar ju noll av kurvtagning och hur man på bästa sätt gasar sig ur en kurva(?!).
 
Det ser ut att gå undan i alla fall...
 
 
 
 
 
Man måste hjälpa till och putsa på bilen också. 
 
Mycket väntan blir det men då kan man ta godispaus. 
 
Bästa stället att hänga på.
 
Vi turades om att hålla i den minsta supporten. 
 
Trots en rejäl regnskur och blöt bana så körde han upp sig från 6:e plats till 5:e plats i A-finalen. Rejält spännande att se när han tog in på näst sista varvet och körde om. Det blev rejält uppskattat av supporterskaran "pappa vinner över gröna bilen!!!" 
 
För er som vill uppleva en Legendtävling (och heja på nr 39) rekommenderar jag er att bege er till Gelleråsen 15 augusti. Då kommer tävlingen att köras tillsammans med STCC så då finns det mycket att titta på hela dagen. Förhoppningsvis har vi ett depåtält att hänga i då också.