Trots att jag var ledig fredagen så försvann helgen lika snabbt som vanligt. Vi hann umgås med både vänner och familj och så kom julpyntet fram, delar av det i alla fall. 

Tur att min nya halsduk är av modell större för det var kallt på perrongen när vi skulle vinka av gammelmormor. 

Lördagkvällen var det full rulle hemma, vi bjöds på show till efterätten. 

"Vi måste se hur de andra gör!"
Bra med inspiration.

På söndagen bakade vi saffransskorpor.

Vi var bortbjudna på glöggfika på Åsgatan på eftermiddagen. Skrutt höll låda med stackars Evelina. 

Det går undan i kurvorna! 

Bozz fick också sin beskärda del av bus så till sist gav han upp. 

Väl hemma tog äntligen överskottsenergin slut och då var det skönt att sjunka ner framför en film innan läggdags. 

Nu väntar en mastodontvecka rent jobbmässigt, resor och helgjobb vila får jag göra i jul. Hopas ni får en bra måndag. 


Igår var jag på föredrag i Stockholm med bästaste Emelie. Vi lyssnade på Kjell Enhage som pratade om motivation, hur man vänder negativa "minus" tankar och känslor till något positivt. Väldigt inspirerande att lyssna på. Han föreläser inte jätte ofta men jag kan rekommendera hans avsnitt i sommarpratarna om ni har en timme till övers och vill bli inspirerade. 

Dagen idag inledde vi med frukost på kafé Pascal i Vasastan, väldigt mysigt fik. Är ju inte direkt bortskämd med bra fik där jag bor så det gäller att passa på. 
Så gott med äggmacka och granola!
Det gäller att läsa på lite när man ska till Stockholm så man verkligen hittar "pärlorna" bland alla fik. Pascal var en pärla väl värt ett besök!

Min shoppingnerv är helt död, jag vill verkligen inte handla nåt. Tittade lite snabbt i butikerna men inget inspirerar mig inredning, smink, kläder nej inget känns roligt just nu. För att försöka stimulera igång nerven rejält tog vi vägen förbi de senaste köpcentret som öppnat i Solna.
Ja, så har man varit där och kan boka av det på listan. Butiker fanns det gott om, Disneystore och lego butiken var höjdpunkter. 
Vet en som hade gillat den här butiken...

Frost-explosion! 

Funderade på julgranspynt men blev lite snål. 150kr styck visserligen tre för priset av två men ändå. 

"Nästan" alla Disneyprinsessor för 1500kr. 

Ferrari-lego. 

Messade Fredrik och frågade om jag skulle köpa denna i julklapp. "Till mig eller skrutt?" Fick jag till svar, vet inte vem som skulle tycka den var roligast. Men det blev inge köp här heller. 

Nej en svart halsduk var det enda jag fick med mig lite snabbt från Åhléns. Det har jag varit på jakt efter en tid och nu hittade jag en bra. Lite choklad från Lindhs butik fick det bli också.

Mall of Scandinavia är helt klart värt ett besök, allt finns så det är lätt att spendera både tid och pengar. Tåget från centralen tar 8 minuter sen är man framme, vid dåligt väder här jag hellre där än på stan och fryser. 

Men som sagt min shoppingnerv ville inte vakna, gick mest och suktade efter mat. Har nog med mitt tillstånd att göra, men jag är så sjukt sugen på mat! Typ brunch eller buffé, lika bra att passa på att äta när man har matlust. 

Nu får vi se vad fredagen bjuder på! 

Nu börjar det kännas att gå upp vid 6-på morgonen flera dagar i rad. Men snart är det helg, håll ut! 

Söndagkvällen kom jag hem och mötes av denna syn. 
Det spelades spel för fulla muggar. Skrutt berättade om föreställningen med Tobbe trollkarl, den hade varit jätte rolig tyckte hon. Sen efteråt hade de åkt till Burger King och då hade Tobbe kommit dit för att äta. "Men jag vågade inte gå fram och säga hej, jag blev så blyg!"

Så Tobbe trollkarl fick bara utan kram. 

Måndagen finns det inte så mycket att skriva om. Inställda tåg gjorde morgonen lite lugnare men ändå irriterande att komma sent till jobbet. 
Kvällen blickade jag ut genom fönstret och funderade på em promenad, kom inte längre än till tanken. Riktigt dålig på att röra mig nu för tiden, men jag tar igen det nästa höst.