I morse blev det lite stressigt, allt handlar om när jag går upp. Jag har hållpunkter under morgonen. 06.00 måste frukosten vara uppäten, färdig med sminket 06.15, skrutt färdig och påklädd senast 06.25. 
Det finns tyvärr ingen marginal för oförutsedda händelser. I morse kom jag på att jag skulle ha sallad till matlådan, då rann det ju iväg några minuter.
Jaja, vi hann i alla fall och förhoppningvis fick hon med sig allt hon behövde till dagis. Egentligen borde jag gå upp en kvart tidigare för att ha marginal men det brukar snarare bli tio minuter efter att klockan har ringt... 
Men som sagt det är inte många mornar kvar nu, i morgon går vi in i april. 

April känns uppbokad, skrutt fyller och jag har bokat in massa saker på helgerna. Undra om bebis kommer i april? Känns inte som det, men det vore ju skönt om den kom några dagar för BF. Mest för att jag hatar att vänta och att gå över är allt annat än roligt. Men vi får se, det kanske är en punktlig bebis? 

Det här är en klassiker hemma hos oss. 


Letade vårjacka till skrutt i helgen, gick sådär. Som vanligt var jag väl ute i sista sekunden för det har urplockat och överlag ganska dåligt utbud. 
Hon hittade en ganska snabbt på Lindex, tyvärr fanns den bara i stl 128. Jag tyckte det såg lite väl stort ut, hon ligger ju på 116 i storlek. "Jag växer" försökte hon med, men jag sa nej.
Väl hemma scanna jag nätet och konstaterade att det skulle bli en tuff uppgift att hitta en liknande jacka i samma färg och modell.
Slutade med att jag köpte den hon vill ha, stor eller ej hon är super nöjd. 

Verkar vara bomberjackor som gäller i år, den här modellen fanns i hennes stl i rosa men den var helt slutsåld. Så illa att folk kränger de på Tradera för hutlösa priser. Jag borde också införskaffa en vårjacka men det känns inte lägligt just nu, och när det väl är dags så är väl höstjackorna påväg in i butikerna. 

Så här ser den ut, den nya lite för stora jackan. Får väl tvätta den och se om den krymper. 

Ser ut att bli en fin dag i dag. 


I morse kändes tidsomställning, har ju varit lite ljusare på mornarna men i morse var det mörkt. 
Jag börjar surna ihop nu, allt känns bara tungt. Har svårt att andas, vet inte hur jag ska sitta eller ligga utan att få andnöd. Jag vill ju inte klaga, men nu gör jag det i alla fall. Tanken på att det skulle kunna vara typ sju veckor kvar(om jag går över två veckor) gör mig bara mer sur. I går kväll kände jag att bebis gärna får komma denna vecka men sen ändra jag mig. Det vore ju bra om skrutt hann fylla fem första. 
Nej det är bara att stå ut, bebisen kommer när den kommer. 

En liten påskkärring i mina glasögon.