Upplevde ett liv utan surf idag, sista dagen på denna månad då tog det slut. Kändes dumt att betala hundra kronor och fylla på för en dag. Nej det fick bli en surf-fri resa fram och tillbaka till jobbet. Därav uteblivit blogginlägg på morgonen. 


Nu sitter jag på tågstationen igen, och här är det ju gratis surf så jag passar på att göra en snabb uppdatering innan tåget kommer.
Jag har varit hemma och njutit av familjen nu bär det av till Stockholm i två nätter. 


Hemmapappan var slutkörd när jag kom hem på eftermiddagen så han tog en halvtimmes paus från sina små. 

Det är tufft att vara hemma, snart är det min tur igen. 


Hela kvällen var det fullt ös, femåringen var lagom understimulerad och hade rejält med överskottsenergi och bebis hade sovit middag i tre timmar så hon var allt annat än trött när det var läggdags. När jag lämnade hemmet strax efter åtta så var båda fortfarande vakna. De lär nog somna gott allihopa i vår säng. 

Nu kommer mitt tåg, hörs i morgon. Ny månad och ny påfylld surf😄

Det var en fullbokad lördag, först revyn vid fyra och sen 30-års kväll för att sedan avsluta med 6-års kalas på söndagen. Jag var såklart ute i sista minutens med allt, femåringen hjälpte mig styra upp presenten medans jag slogs med plattången i ett försök att locka håret. Gick väl sådär men fick till några slags vågor i alla fall. 


Annorlunda headset... 

Vi satt på raden längst fram på revyn. Lite annorlunda, man såg ju verkligen allt i detalj. Kändes dock lite stressat när man visste att man skulle iväg vidare. Hann knappt säga hejdå till vännerna som vi var där med. Vi rusade ut redan i applådtacket då vi redan var över en timme sen till 30-års festen. 


Det var fina presenter vi hade med till födelsedagsbarnet. En toarulles-bläckfisk, en påfågel och så en kaktus med ett litet presentkort för en gaddning. Ska bli spännande och se vad det blir för motiv. 

Det var fullt ös hela kvällen. Jag var verkligen på första timmarna men närmre tolvslaget tog energin slut. Min man däremot han får aldrig slut på energi när det vankas fest. 

Det fick sådär att konkurrera ut DJ:en som verkligen inte var intresserad av att spela 90-tals discoklassiker. 

Jag tror jag slog något slags rekord för jag var kvar till kvart i två och de är länge för att vara mig. Jag är helt ärligt så förbannat tråkig som tänker  "det är en dag i morgon med". Men alla kan ju inte vara partyprinsessor som kör järnet in på småtimmarna. Jag hade i alla fall en jätte trevlig kväll även om den började lite väl stressigt. 

Väl hemma så hade mamma full koll på våra små, bebis sov till och med i gästrummet så vi slapp gå upp på natten och fick en sovmorgon. Så skönt! 


Sen var det dags för kalas, familjen drog till Vingåker medans jag åkte och tränade. Femåringen hade planerat hela morgon vad hon skulle ha på sig. "Långklänningen" "pälskoftan" vita strumpbyxor och sina inneskor. Fredrik försökte tappert informera henne om att det var ett gympasalskalas. Kanske  inte långklänning är att rekommendera om man ska klättra i rep och hoppa över plintar. 

"Pappa jag prioriterar faktiskt att vara snygg på kalaset"
Fick han till svar innan hon vände på klacken och gick ut i hallen "mamma vart är mitt nya läppglans?" 
I bland finner man inte ord som förälder, man vet inte om man ska skratta eller gråta. Och enligt utsago så gick det alldeles utmärkt att hänga i både rep och ringar med långklänning. 

På kvällen fick vi besök, liten brud-liga vi ligger inne med i vänskapskretsen. Bådar gott för framtiden med ett gäng brudar som kommer regera över kvarteren här på öster. 

Det blir påtaglig hur snabbt tiden går när man träffar en liten på bara en månad. Vår minsting blev nio månader igår.


Det firades med att bryta sig in i garderoben i tvättstugan och äta upp några kvarvarande julettiketter. 

"Vadå?! Jag har inte gjort nåt?"


Som sagt det är full ös här hemma. Nu är helgen slut och framför oss ligger en fullspäckat vecka med betoning på fullspäckad. Har grava funderingar på hur jag ska få ihop schemat men det ska nog lösa sig, hoppas jag... 

Äntligen helg igen, blev en tur till badhuset i Vingåker och sen pizza med kära vänner. Michelle stortrivs i Eriks knä. 


Höll på att somna direkt efter pizzan,   Badhuset tar verkligen energi. Femåringen var jätte duktig och tog guldfisken i badhuset. Hon dök från kanten och simmade 25 meter utan att ta i kanten eller i botten. Hon fick en dyklektion av simlärare Linnea så hon fick till några väl godkända dyk. Dock behöver vi nog öva mer för att få till stilen lite. 

Som sagt energin tog slut efter maten men sen när vi skulle packa ihop blev vi stående i köket och då gick reservbatterierna igång. Dansade runt med femåringen och utmanade samtliga i sällskapet på armhävningar. Min käre man klarade hela tio stycken, helt ok för att bara göra det typ en gång om året. (Han kommer förmodligen ha träningsvärk i morgon...) 
Nu ska jag sova, så skönt! Hoppas på sovmorgon hoppas barnen håller med.