Gårdagen var rullade på jag storhandlade på Ica nära bland annat de hade nypremiär med renoverad lokal. Som sagt, fullt ös hela torsdagen. Idag hade vi sällskap till frukost så jag styrde ihop lite extra. 

Är sjukt dålig på att ta bra bilder på mat, men det var gott i alla fall. 


Bebis var hängig hela morgonen och gnällde mer än vanligt. Efter en tupplur så var hon som ett litet element. Tog tempen och den var över 39 grader. Blev en hel eftermiddag i soffan med en febrig bebis i famnen. 

Till kvällen pigga hon på sig lite och var med runt fredagsmyset med en mugg vatten och några majskrokar. 


Får se hur natten går nu när hon sovit större delen av dagen. 

Det är fullt ös hör hemma och förutom att hon röjer runt värre än nånsin så har hon börjat gå. Det är så fruktansvärt gulligt när hon tar stapplande steg utan att hålla sig i nåt. 

Snart springer hon och river runt grejor. Hon hjälpte mig plocka ur diskmaskinen förut, kastade grejorna rakt ut bara i en jädra fart. Som sagt det är underhållning på hög nivå när hon är i farten. 

Lördagskvällen räknas som mindre rolig eftersom den minsta medlemmen i familjen vägrade somna. Var vilda protester in på sena timmen kändes det som. Som tur är vaknade vi till kanonväder och en frukostinbjudan några kvarteret bort. Riktigt bra start på dagen. Femåringen vägrade gå hem så vi blev kvar och grillade lite korv till lunch också. 


Därefter åkte vi ut och hämtade husbilen sen ägnades eftermiddagen åt vårstädning av den. Eller rättare sagt jag passade barn medans Fredrik städade husbil. 


Tydligen så är det jätte kul att sitta bakom högtalaren?!


Vi var helt förvirrade av tidsomställningen, allt blev precis galet med läggning och middag. Känns som att det kommer ta några dagar innan man är i fas. 

Idag håller vi oss hemma, har varit på soptippen en vända och ner på stan efter ett bälte till femåringen. Fanns bara ett att välja på så det var inte så mycket att orda om. 


Nu väntar vi hemma nån timme sen ska vi åka och hämta matkassen. Får vi se vad det blir för mat ikväll.