Varför skulle jag utsätta mig för den? Jaja nu är det gjort, runt kom jag även om jag hade frossa större delen av loppet så det kan nog vara värt att dricka lite mer vatten innan om jag ska ge mig på det igen. 
Förbättrade min tid från 2014 med tre sekunder. Vet inte om det är så mycket att hurra över men jag blev ändå positivt överraskad med tanke på hur loppet kändes. Jag gick ut hårt och höll ett jädra tempo villet resulterade i att jag blev omsprungen av halva startfältet på utsidan av Åsen. Lite psykiskt påfrestande men det är ju bara att nöta och hålla i målet kom ju till sist. 
(null)
Förutom att göra en riktigt dålig vätskeuppladdning så sprang jag också i helt nya oanvända skor. Inte helt smart men nu är de i alla fall insprungna! 

(null)
Storasyrran sprang 1,2 km i ett ruskigt tempo. Hon älgade på minst sagt och var super nöjd med sin 13:e plats. 

(null)

(null)
Lillasyrran agerade hejarklack! 

(null)

(null)
Ja en och annan hund klappades också. Här är det Mighty med "kanelbulle"-svansen som efter lite misstänksamt övervägande blev klappad. 

(null)

(null)
Hemma kom grannens katt förbi och blev rejält klappa över en euforisk Ärta som sprang med glädje och utsträckta armar över plattorna för att klappa. 
Vi vill ogärna ha katter på tomten men det är ju svårt att sjasa iväg dem när Ärtan blir så superlycklig av att klappa dem. 

Nehe, årets varmaste dag väntar och vad gör jag då?!

Jajamän, tillbaka på jobbet. Lika bra att komma igång medans resten av familjen har en vecka kvar. 


Kommentera

Publiceras ej