Efter att ha rapporterat intensivt på bloggen under vår husbilstrip så tog jag en paus. Den blev dock lite längre än planerad. Men veckan rasslade bara till, vi har inte gjort något särskilt bara tagit dagen som den kommit. 
Tyvärr har jag haft lite panik över att vi inte gjort något, barnen blir ju gärna sittande framför iPad och tv och jag känner mig rastlös. Nu när de bara är några få dagar kvar av semester börjar jag komma ner i varv. Man lär sig aldrig, eller så är det inte meningen att man ska bli för avslappnad... 

(null)
Jag fick i alla fall ett väldigt avslappnad dygn hos mamsen mitt i veckan. Tog tåget och lämnade familjen kvar hemma. Fick hänga med både brorsan och bonusbrosan som just kommit hem från USA. Skönt att ladda batterierna och bara hålla koll på mig själv en stund. 

(null)

(null)

(null)
Mycket fika blir det, glass i stora lass har vi varit sugna på så Djulö glasscafe fick sig ett besök, tyvärr var frysen trasig så det blev ingen glass denna gång. 
Hade en riktigt skön stund där nere, det underlättar verkligen när det finns en korg med leksaker. Ärtan älskar leksaker och sitter gärna en timme och pillar och lekar. Om storasyster då får låna mobilen så kan jag och Fredrik bara sitta helt stilla och stirra på varandra. Fast i detta fall satt vi bredvid varandra och stirrade ut över djulösjön. (Harmoni och bra sommarminne att tänka tillbaka på när det är smällkallt i vinter.)
(null)

(null)
Vi har också lyckats klämma in lite tid för varandra. I fredags var vi på pinchos och åt sen gick vi på bio och såg mission impossible efteråt. 
Väldigt trevligt, även om biosalongens ac slutade fungera så det blev bastu därinne. Men vad gör man? Det var en avsvalkande cykeltur hem i alla fall. 
Gällande pinchos så tror jag att vår sjuåring kommer älska det. Jag gillar konceptet och maten var ok. 
(null)
Riktigt bra effterätter! 

(null)

(null)
Annars då? 
Jo vi har ju badad en del, både i poolen och i sjön. 
(null)

(null)

(null)
Roligare att prata med änder än att bada.

(null)
Kusinligan återförenades under helgen. Det var fullt ös och mycket bus som vanligt när de är tillsammans. 
(null)
Spex och utklädnad... 

(null)
 Igår var jag med på loppis nere vid djulö. Hade grejer kvar från förra loppisen så jag tänkte att jag ger det en chans. Det gick väl inte jätte bra men jag sålde för några hundra och kartongerna krympte från fem till tre så det var skönt. Men nu får det vara nog med loppis för mig, mest besvär med alla som ska pruta och tråkigt när folk stjäl för en för de förekommer tyvärr. Spelar väl egentligen ingen roll men när sakerna kostar mellan 5 och 20 kronor ska det ju inte behöva stjälas?
Ärtan kom ner och såg alla sina bebisleksaker som storasyrran sålde och satte sig bestämt mitt i och blängde på alla som ville handla. 
Vi fick i alla fall en dag ute och det var kul att träffa folk och barnen hade roligt med kusinerna men nu går lådorna som är kvar till röda korset. 

Storasyrran orkade inte stå vid loppisen hela tiden så hon hann både bada med kusinerna och pröva på att paddla kanot. 
Modig tjej som gav sig ut på sjön. Fredrik hade ställt in henne på att hon förmodligen skulle välta men hon höll sig i kanoten hela tiden. "Det var jätte nära att välta flera gånger!" Sa hon efteråt. 
(null)

(null)

(null)
Modig! 

Nehe, nu kramar vi ut de sista ut semesterdagarna! Vi har Katrineholmsveckan framför oss så vi lär inte vara sysslolösa. I kväll ska det tex cyklas cykellopp. Sen får vi se hur många i familjen som tar sig runt kk-joggen. Kommentera

Publiceras ej