Det är den vanligaste meningen Ärtan säger nu för tiden. Så krokodilen fick det jobbigt på badplatsen i Hampetorp. Det kivades och surades över vem som skulle nyttja den stackars krokodilen. 
Slutade med att vi la han på land så badade de utan en stund i stället. Lugnast för samtliga inblandade...

(null)

(null)

(null)

Tufft liv att vara krokodil...

Ett av få ögonblick de kunde samsas på den.
Det blev faktiskt en ganska lång stund på Hampetorps badplats. Jag var lite skeptisk till vattnet först, tyckte det kändes lite grumligt men det gick ju inte att förneka att det vara bra botten, sand hela vägen och långgrunt perfekt för ärtan! 
(null)


(null)
(null)
Glass och bad precis som det ska va!

Vi rullade hemåt framför eftermiddagen och fredagen spenderades på hemmaplan. Eller nja vi hann med två timmar på djulö beach tillsammans med Emelie och Evelina. Ärtan och Evelina är enligt ärtans utsago hennes bästa kompis men hon får inte låna något, inte spade och inte hink. Inte sitta på hennes filt eller råka nudda hennes handduk. Värst är också när Evelina får hänga med Ärtans storasyster. "Du får inte låna! Det ä min stojasyster!!!"
Som sagt det är en udda vänskap, men de få stunderna de höll sams där nere på stranden var ju trevliga men vi gav upp för allt tjat. Storasystern tjurade över att inte kunna simma på djupt vatten och hoppa från bryggan och hopptornet. Men det är svårt att klona sig som mamma och det är ju onekligen lättare att hålla koll på båda vid strandkanten än vid hopptornet. 
(null)

(null)

(null)
Fångade på bild innan de blev osams om spaden. De gula avspärrningsbandet är för att hindra kanadagäss från att invadera stranden kvällstid. 


Resten av fredagen spenderades med kompisarna. Vi fick välbehövligt regn på eftermiddagen, det vräkte verkligen ner. 

1 kommentarer

Emelie

22 Jul 2018 22:38

Jävla ungar rent ut sagt!! 😂🙈😍

Kommentera

Publiceras ej