Vi hade en heldag på stranden i går. Storasyrran lekte med sin nyfunne vän större delen av dagen så hon var i sjön och badade i flera timmar. Såg nästan ut som ett russin när vi fick upp henne för lite energipåfyllning. 
(null)
Ärtan informerade samtliga som passerade om vad som fick lånas och inte. 

(null)
"Titta påppa en nyckelpiga!"
(null)
"Jag ska döda den!" (?!) eh? Den fick vi stoppa henne från, förstår om hon blir snurrig när hon får slå med flugsmällan på flugor och getingar. Men som sagt nyckelpigor är rädda om! 
(null)
Baddaren var uppe en stund för att käka glass. 
(null)
I
(null)
Ända molnet på hela dagen var ju tvungen att förevigas. 
(null)
Sand i håret, sand i badkläderna, sand i väskorna i kylväskan och i kaffetermosen. 6 timmar på stranden kände vi oss mätta på strandhäng, men vilken kanon dag! 

Efter en dusch och lite fräscha kläder cyklade vi in till centrum för att äta mat. 
"Bajskorv!" Det vanligaste ordet våra barn säger till varandra för tillfället och så asgarvar de? Vi vuxna har svårt att förstå det roliga...

Ärtan åt pannkakor

Sexåringen skulle promt ha en hamburgare och det fanns inga på barnmenyn så hon klämde i sig en 180 grammare.

Nu jädrar börjar de ta sig med drickat!

(null)
Vi hade stundtals trevligt på restaurangen, den låg precis bredvid en lekplats så det var idealiskt för en hel kväll. Tyvärr satte sig sjuåringen snabbt på tvären, eller om det var den stora hamburgaren som satte sig på tvären. Det blev tjurigt delux och stämningen smittade av sig så vi bad om notan illa kvikt och hoppade både efterätt och drinkar åt föräldrarna. Men det kansle bara är att inse att äta med barm på restaurang är inte fridfullt och harmoniskt, snarare påfrestande, kladdigt och omständigt. Men vi försökte i alla fall få till en trevligt stund. 
(null)
Trötta föräldrar... 

(null)

(null)

(null)
Vi hittade en kanon lekplats på vägen hem som vi var tvungna att pröva. 
Motala var riktigt bra vi kommer att komma tillbaka. 
(null)

(null)
Väl tillbaka vid campingen promenerade vi till stranden för att se solnedgången tillsammans, Fredrik och jag gick hand i hand medans barnen sprang på stranden och lekte i sanden.

Eller inte! 
Jag cyklade ner i panik för att få bilder på solnedgången (som jag ändå missade) medans de andra slogs om en ljummen cola, smält glass och avslagna milkshakes från mc Donalds som vi köpte påvägen hem för att kompensera att det inte blev efterätt. Vi stod i en lång svettig kö(hatar mc Donalds) och fick ljummen cola utan is?! Det är väl alltid i is i deras cola?!!! 

Skit samma, efter sanering av barnens fötter var det läggadags och det var stekhett i husbilen hela natten innan vi fick ordning på ac:n vid tre tiden. 
Dagen efter var det mulet och invasion av björkfrön i hela husbilen vi såg det som ett tecken och packade ihop illa kvickt  och begav oss hemåt.
(null)

(null)
Stannade på Cloetta fabriken och köpte lördagsgodis. 

Vi kom hem vid fyra och ägnade eftermiddagen åt att städa ur husbilen, tvätta och allt annat som hör till. Nu ska vi(jag) vila upp mig. 


Kommentera

Publiceras ej