Den tar sig inte den här semestern, vi har inget semesterflyt helt enkelt. 
Avkoppling blir det ju knappt med två galna barn det är snarare ett miljöombyte, maten ska lagas, man tjafsar om paddatid, dålig uppkoppling på nätet, borstning av tänder osv.
Det positiva är ju att man är tillsammans, nära inpå varandra för trångt blir det även im husbilen är modell större. Men när barnen somnat och man kan sitta där med varsin kall dricka och prata om dagens som varit och vad som väntar dagen efter då brukar semesterlugnet komma över en. 

Så hade det kunnat vara om inte kylen pajade i natt... 
Att campa utan kyl är ingen hit, inget kallt vatten och all mat förstörd. Så tråkigt, gråt-tråkigt! 

Vi har varit i kontakt med en husbilsreparatör och tydligen har fler problem med just kylarna i dem här värmen. När solen ligger på husbilarna och husvagnarna så blir det för varmt och kylarnas termostater slås ut. 
Vi plockade bort ventilationsgallrena för att få ökad ventilation och testade att köra kylen med gasol men den vill inte fungera. Bara inse att vi får avbryta semestern och åka hem. 

Vi tog vara på dagen i dag i alla fall, blev stranden och sand över allt! 

(null)

(null)

Bra sätt att hålla koll på "rymmarn"!

Ärtan är helt galen i att bada, hon kastar sig hejdlöst ut och bryr sig inte om armpuffarn är på eller inte. Det är ett ihärdigt passande som Fredrik fick ta hand om. Jag tyckte vattnet var lite för grumligt för att vistas i en längre stund/badkruka. 

Barnen vill hyra trampbil på eftermiddagen så vi fick trampa runt dem en halvtimme på campingen. Här är det backigt så det var ett rejält träningspass! 

(null)
(null)

Fredrik var tydligen inte tillräckligt trött för han avslutade med att utmana storasyster på tjurridning. 
(null)

(null)
Han vann med två sekunders marginal

(null)

Inköp av slime blev det också.
(null)

(null)
Kul ända tills de tappa dem. 

(null)

(null)

Lite spel på kvällskvisten innan dusch och inpackning i bilen. Vi håller tummarna för att kylen ska böja funka men det verkar inte så. Det blir därför förmodligen hemresa i morgon. 

1 kommentarer

Fredrik

25 Jul 2018 22:50

Tror faktiskt det var 3 sekunder längre jag satt kvar... 😜

Kommentera

Publiceras ej