2015 sprang jag Trosa stadslopp, finaste loppet jag sprungit. Ok jag har inte sprungit jätte många men Trosa var riktigt fint. Har varit där genom jobbet vid några tillfällen och staden är supermysig. 
Tanken var att slå två flugor i en smäll, springa stadsloppet och visa familjen charmen med Trosa. 
Tyvärr har veckan innehållit sömnlösa nätter då tvååringen har varit ledsen och allmänt omöjlig så jag var både seg och kände mig krasslig med halsont på under större delen av vecka n. Dålig uppladdning för att springa 8,9 km med andra ord. 
Velade i det längsta innan vi till sist bestämde oss för att åka i alla fall. Stannade på Max i Nyköping och åt mat, tyvärr fick vi vänta närmre fyrtio minuter på maten så loppet kunde jag glömma, lika bra det kände jag i efterhand. 

Vi hann i alla fall fram till Trosa 21.00 precis när starten gick. Ställde oss vid mål och sjuåringen ville inte slita sig därifrån. Säga vad man vill det är ju roligt att titta, var folkfest på Trosas gator så vi spatserade omkring och tittade efter lämpliga platser att ställa husbilen på. Ställplats i hamnen var bara att glömma men vi hittade vid fotbollsplanen så där riggade vi upp och la oss för att sova. 

Dagen efter gjorde vi Trosa, lekte i lekplatserna, spatserade på gatorna, åt glass, tittade på båtar och tog ett litet minitåg tillbaka till husbilen. 
Perfekt lördagsutflykt! 
Jag rekommenderar ett besök i Trosa, vill man leka i lekplatserna kan man med fördel vänta några veckor då de verkar bygga ut och renovera just nu. Vi kom i alla fall fram till att vi satsar på bättre framförhållning till medverkan i Stadsloppet till nästa år, kanske tar dagen ledig så även sjuåringen hinner springa också. 

Porträtt av lillasyster

(null)

(null)

(null)

När ens egen glass är slut norpar man av syrran

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Tröttisen

1 kommentarer

Andreas

02 Jul 2018 07:17

Håller med, Trosa är en riktigt mysig stad. 😀
Finns några bra restauranger att besöka också. Kan rekommendera Bomans och Fina Fisken, där den sistnämnda är några strån vassare.😋😊

Kommentera

Publiceras ej