Jajamän, klockan ringde tidigt i morse. Sjuåringen har ju inte det bästa morgonhumöret och speciellt inte fem på morgonen, men det gick och vi kom iväg i tid till flygplatsen. 


(null)

(null)

Väl inne i planet hade vi turen att få platserna på första raden med gott om benutrymme.
Ärtan var missnöjd över att behöva sitta fastspänd och protesterade högt. Men det var bara att bita ihop och försöka medla de minutrarna de tog att komma upp i luften. Sen kom frukosten in och då fick de lite att pilla med. 
(null)

(null)

(null)

Det kändes som en väldigt lång flygresa, Ärtan ville inte sitta still och for fram och tillbaka och förde liv. Försökte med allt möjligt, ipaden, leksaker  men det var inget som fick henne att komma till ro. "Ut mamma, inte flyga mer, ja ut mamma"
Var den ständiga kommentaren när det hade gått en timme, dock tre och och en halvtimma kvar?! 
Till sist somna hon i famnen på mig men det blev inte lång stund för då var det dags för inflygning och fastspänd på egen stol igen. 
Väldigt missnöjd tvååring... 

(null)

(null)
"Vad är det där för knapp?" 
Fördel med att sitta längst fram är att man får gå fram och hälsa på piloten efter landning. 

(null)
Väldigt smidigt på flygplatsen vi fick checka in på en gång och fick våra rumsnycklar sen var det en ovanligt kort transfer till hotellet. 

(null)

Snabbt fram med badkläderna och mot poolen. Ärtan sprang rakt ut och kasta sig i vattnet så hatten flög. Mat hade det blivit dåligt med under dagen så jag försåg dem med Nuggets men det var knappts så de ville äta. "Bada, bada!" Så vi har badat, och åkt vattenrutschbana och tittad på skabbig katter.  

(null)

(null)
Kvällsbuffen var tipptopp och barnen frossade i vattenmelon och glass till efterätt. Har smakar melonen melon! 

Efter en tur runt kvarteret får att se oss omkring släpade vi oss tillbaka till hotellrummet. Avsaknaden av sömn gav sig till känna, såklart skulle de protesteras rejält mot läggning men båda två slocknade ganska snabbt. 
(null)

Just nu sitter vi på terassen och lyssnar på alla föräldrar som kämpar med att få sin barn att sova. Det är verkligen ett familjehotell, barn över allt! Typ bara svenskar också. Men vad gör det, nu är vi här för att ha semester och man slipper ju fundera på att man har bångstyriga barn för det finns det fler som har på det här stället. Vi har spanat in stranden som heter Sandy bay men det blir nog poolen imorgon också.
 

Kommentera

Publiceras ej