Nu börjar vi hitta lunket, första dagarna irrade man omkring men nu har vi kommit in i vart allt är och lite tider för aktiviter så nu är vi mindre stressade. 
Blev poolhäng idag med, Ärtan ville bada sen vill hon in till lekhuset där dockorna och alla leksaker finns men det öppnade inte förens två så då var det lite sura miner. 

(null)
Badbrudar! 

(null)

(null)

(null)
Ansiktsmålning idag igen, ärtan skulle vara "Mimmi pigg" . 

(null)
Tillbaka på rummet hade vi fått besöka av en modell större gräshoppa. Försökte jämför med ölburken, den såg större ut i verklighet än vad den blev på bilden. 

Vi har inte all inklusive denna gång utan vi har sunwing inklusive, vilket innebär frukost varje dag, fem fria luncher och fem fri middagar. 
Skönt med ett avbrott från den buffén denna dag så vi gick rakt ut från hotellet och till närmsta restaurang. Ok valet föll mer på utbudet av lekland än menyn men maten var bra och för en gång skulle kunde vi sitta ner och äta medans barnen kastade i sig maten och skyndade för att leka. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Ärtan var vrålhungrig men hade inte tid att sitta still många sekunder för att äta. Vi fick medla, äta några tuggor och sen leka en stund för att komma tillbaka till bordet och äta igen. 
Skön avkoppling blev det, och maten var prisvärd. 

Vi tog en promenad längst gatan ner mot centrum men kom inte så långt förens barnen hade tröttnat. Vi spanade in några andra restauranger så vi får se om vi testar någon ny eller om vi tar samma igen. Det var ju onekligen smidigt att ha tillgång till en lekplats precis bredvid bordet. Bara småbarnsföräldrar som uppskattar det! 


Kommentera

Publiceras ej