Jaha, så sitter man här igen. SJ, jag vill inte lovorda dem men nu går det ju framåt i alla fall. Började med en 20 minuters försening till följd av, som tågföraren så vacker uttryckte sig "avsaknad av ström"?! Jah, vad fungerar utan ström? Inte tåget i alla fall och inte min dator heller, vi får väl se hur länge jag kan surfa. Tråkigt med intercity-tågen att de inte har strömuttag någonstans i hela tåget. Vänligen följ med i utvecklingen!

Hur som helst så är jag påväg från Karlstad nu. Det var röj igår, (typ) Svänzon spelade på hotellet så det var inte så mycket att jubla för. Och inget Mojito hade heller, men men är man i Karlstad så är man. Jag och kollegan Theres drog in till centrum och knatade in på Ankan, ska tydligen vara ett bra stället. Och ja, det var riktigt trevligt vi rundade av kvällen med en Mcdonalds glass. Kvällen var fulländad med kanonväder till på köpet.

Ikväll blir det i alla fall grillning, det ser jag framemot. Om jag inte hinner smält bort här innan det vill säga. F-n vad varmt det är på tåget! Suck, det finns en anledning till att man inte åker intercity!

Kram på er!