Här kommer en  sammanfattning av några minnesvärda ögonblick 2010.

Inledde året med att tillsammans med älsklingen åka till Thailand i två veckor. Jag är ju ingen sol och badare, men vi njöt av värmen och varandra. Roligast hade vi nog när vi hittade en riktig drömstrand och badade i meter höga vågor. Sen matade vi elefanter och det är ju sjukt kul! Ni som har prövat att mata elefanter med bananer vet precis vad jag pratar om, de är så gulliga när de plockar bananer med snabeln.


Thailand var en upplevelse, skönt att komma iväg men skönt att komma hem. Dock fick vi gräva fram bilen på Arlanda, det var ju vargavinter hemma!


I februari hände något väldigt stort, jag fick jobb, heltid med kontorstider i Katrineholm. Jag hade aldrig kunnat drömma om att få ett arbete i Katrineholm, jag hade ställt in mig på att vara tvungen att pendla till någon större ort. Men detta var bara för bra för att vara sant! Fem minuters gångväg hemifrån och jag supertrivs! Mest beror det på alla underbara arbetskamrater. Vi var fem stycken som började samtidigt och det var några intensiva månader med internutbildningar och resor kors och tvärs över Sverige. Nu har det snart gått ett år och man börjar bli hyfsat varm i kläderna.


I mars bar det av till Säffsen för att åka skidor en helg, Älsklingen är ju något bättre slalomåkare än en annan men vi hade riktigt skoj i backarna. Jag hänger på så gott jag kan, undviker att svänga så mycket, då går det ju lite fortare.


April bestod av arbete blandat med roliga aktiviteter, spa med 75-års klubben. Mamma, mormor och jag! Prövade floting, vill aldrig pröva igen, är alldeles för rastlös för att finna ro i en kokong med saltvatten.


Var på Bounce sista föreställning i Globen, grät när jag insåg att en av Sveriges bästa dansgrupper gjorts sin sista föreställning. Men vilken show!


Maj gick snabbt, arbetade extra på helgerna ute på Outleten och sålde studentkostymer i mängder. Lite ledigt fick jag när Emelie och jag drog iväg en helg till London. Vilken helg, hotellet var lustiga huset, maten var ingen hit, men tackvare att Emelie är en klippa och kan London som sin egen bakficka hade vi superkul och fick se massor på tre korta intensiva dagar.


Sommarmånaderna bjöd mest på arbete, men vi hann med en vecka  i Bulgarien. Aldrig mer Bulgarien, men roligt hade vi med vattenland och lite sevärdheter. Mysigast var den lilla hamnstaden där vi hittade ett fik med supergod glass. Förmodligen det godaste jag åt den veckan…!


September var månaden man sett framemot mest, för då bar det av till Las Vegas. Att resa med Martina är nog det bästa man kan göra, man har alltid kul i hennes sällskap och hon har full kontroll på allt! Eller så är det för att jag litar på henne till 110 %, mer berest människa får man leta efter. Ett reseproffs helt enkelt.


Det går inte att sammanfatta Las Vegas på några rader, det var en av de största resorna jag gjort i mitt liv, blir svårt att toppa det. Minnesvärda ögonblick finns i mängder, oförglömliga kommentarer och pinsamheter som kommer att leva vidare. Oförglömligt helt enkelt!


Vinter månaderna gick snabbt, vi hann med en Kryssning till Tallinn för att fira Svärfar. Mysiga hemmakvällar med underbara vänner varvades med arbete och vardagstristess.


Nu står man vid årets slut och sammanfattningsvis vill jag påstå att 2010 är ett av de bästa åren i mitt liv hittills. 2009 var inte helt fel men 2010 var året då allt föll på plats. Jobbet, vännerna, resorna, ja allt! Minnesvärda ögonblick är också alla besök i Stockholm i samband med jobbet, att pröva på Bikramyoga och pooldancing var också något oförglömligt.  


Nej 2010 kommer jag att se tillbaka på med ett leende på läpparna. Och något säger mig att 2011 inledningsvis kommer bli tufft, jag och älsklingen har några stora projekt framför oss. Men beskedet vi fick i början av juli förändrade våra liv och nu ser vi framemot 2011 som vi vet, garanterat kommer att bjuda på ännu mera…


Jag hoppas att uppdateringen här kommer vara bättre under 2011!