Tidigare år, eller i alla fall de senaste två åren har jag skrivit en årskrönika som sammanfattat hela mitt år.
I år blir årskrönikan inte lika lång, men för att sammanfatta kan jag bara säga att 2011 har varit det bästa året  i mitt liv.

Att få bilda familj med den man älskar, att två bli tre. Att ha en egen liten bebis att ta hand om, att få köra henne i vagnen, titta på henne när hon sovet, se på när hon utforskar världen.
Ja ni som följt min blogg under året vet vad jag pratar om. Nästan varje uppdatering har handlat om världens underbaraste unge. Min unge!

Men mera saker har skett i år. En månad efter att vi fått barn flyttar vi in i ett helt nyrenoverat hus. Helt underbart! Som jag trivs, nu har vi lite kvar på utsidan men jag känner på mig att de kommer bli kanonbra det också.

Resor har det varit snålt med i år, vi kom iväg till huvudstaden jag och Fredrik men mer var det inte. Lite småutflykter med kompisarna det räckte gott och väl.

Nu har vi 2012 att se framemot, och det gör jag verkligen. Ser framemot varje dag med min underbara familj.
Nu har jag tre månaders arbete framför mig sen ska jag vara föräldraledig i April, för att sedan jobba några veckor innan sommarsemestern. Ser verkligen framemot sommaren. Skönt att ha en tomt att gå ut på i sommar. Kunna grilla varje dag och sitta ute och äta. Härligt.

Ni kanske undrar varför jag sitter och bloggar såhär strax innan tolvslaget. Så här ligger det till, vi firade nyår med familjerna Rengman och Fälth som vi gjort det senaste åren. Alltid lika trevligt, förra året satt två av oss med magarna i vädret och Oskar var bara några veckor. Nu hade vi tre huliganer som levde rövare hela kvällen. Jag och Fredrik bjöd på trerätters och det verkade uppskattat. Dock kände vi alla att vid tio hade ungarna lekt klart. Senna hade dragit Alfred i håret tio gånger under kvällen. Stackarn fick knappt nåt hår kvar på huvudet.
Alfred i sin tur ägnade kvällen åt att stoppa saker i bashögtalaren, vad vi vet så ligger två av hans nappar där och en av Sennas klossar. Men det ligger säkert mer saker där...

Hur som helst, vid tio så packade Vingåkersbona ihop sina ungar, hund, väskor, barnstolar, pommac m.m och åkte hem. Senna slockande så snart vi lagt ner henne i sängen. Fredrik röjde i köket som besatt och sen tittade han med hundögon på mig och bad att få sticka bort till grannarna på Stohagsgatan där det var fest. Inga problem sa jag, bara du tar Senna i morgon bitti så jag får sovmorgon :-)

Så nu sitter jag här, ensam i myskläder och tittar på tv och lyssnar på alla smällare. Senna sover oroligt när det smäller så hon vaknar till och från och är ledsen. Hon lär väl vakna nu vid tolv får vi fira in nya året hon och jag. Hoppas ni som läser har haft en bra nyårsafton, det hade i alla fall jag.

Vi ses här på bloggen 2012!

KramAlfred och Senna lekte hela kvällen


Alfred ser lite sur ut över att ha förlorat sina nappar in i högtalaren, men de tvar ju han själv som stoppa in dom.


Här har vi middagsällskapet, mätta och belåtna hoppas jag.


Alfred log rejält när kameran åkte fram.


Senna ville gärna smaka på stackars Alfred


På nyårsafton ska man tydligen dricka mer än vanligt, måste hon ha ärvt efter sin far. Dock väljer hon vettigare alternativ, vatten!