I dag har jag städat, ganska rejält vill jag påstå. Fördelen med att vänta med att städa är att när man väl gör det blir det en enorm skillnad! Det är som ett lugn som lägger sig över hela lägenheten, inga högar med kläder, ingen tvättställning mitt i vardagsrummet. Inga dammråttor vid bokhyllan, inga fläckar på golver i köket. Nej allt är bara städat och harmoniskt. Har tänt lite ljus och ligger och myser i soffan med en trave tidningar. I magen är det high life, eller rättare sagt en som bökar omkring på jakt efter lite utrymme.

Vi kallar den Knut, livet i min mage alltså. Vi säger " han" när vi pratar om livet i magen, men egentligen har vi ingen aning om det är en "han" men den går under arbetsnamnet Knut. Och vad det än är som kommer ut i April så kommer den bli väldigt älskad av båda sina föräldrar för den är väldigt efterlängtad.

Men tillbaka till städningen, jag har hört flera som sagt att små barn inte är rädda för dammsugsljudet. Och jag skulle vilja påstå att är väl inte så konstigt!? För vem är det oftast dammsuger?! Just det! Och där inne ligger det lilla livet i magen och lyssnar, klart den inte blir rädd för ett så bekant ljud, det är ju nästintill lugnande.
Fast jag är nog bortskämd, för när vi städar här är det oftast Fredrik som damsuger, men jag är ju med och stökar omkring samtidigt. Så vår Knut är nog ganska bekant med ljudet av damsugaren.

Nehe, nog om det jag har en middag att styra upp! Ingen ravioli ikväll men pasta blir det! Vill bara sumera detta inlägg med att säga att jag tycker att det riktigt fint i vår lägenhet ikväll, kan beror på att det är städat. Men det är en mix av bådas stil och jag gillar´t, med undantag för soffan som börjar se lite för sliten ut och bordet ska vi inte tala om. Men helheten funkar, hoppas vi får till det lika bra i vårt nya hem.
See You...