Idag är det torsdag, solen skiner. Det är några moln på himlen men det gör inget. Jag har inte letat mig ut i solen än, men det börjar väl bli dax snart. Om inte så måste jag i alla fall hänga tvätten.

Vi börjar komma i ordning ordentligt i huset, i går fick vi upp bokhyllan som ska fyllas med böcker och glas. Det finns en kartong i gästrummet med tavlor och sladdar samt en kartong med städprylar i tvättstugan som ska plockas upp men sen så. Det är så fint hemma hos oss (speciellt när jag har städat) och jag trivs verkligen. Det är i och för sig väldigt mycket att göra på utsidan och i tvättstugan men det får vi ta vart efter. Nu tar vi en dag i taget och njuter av sommaren och av lillskrutt.

Min lilla skrutt, hon har börjat skratta. Det är ett helt underbart skratt, jag älskar det! Första skrattet kom när hon satt i babybjörnen på Fredriks mage. Han stod framför spegeln med henne och gjorde skojiga ljud och först log hon bara men sen kom det gurglande små skratt och hon sken som en sol hela hon. Helt magiskt, helt underbart jag fick nästan tårar i ögonen av lycka när jag såg båda två, det käraste jag har.

Idag har vi lekt massor på mattan i vardagrummet jag och skrutt, hon ligger på magen och övar sig på att komma framåt. Hon blir mer och mer frustrerade över att det inte går att komma framåt och hon kämpar allt hon har för att åla sig framåt. Snart så kommer hon nog nå de mjuka klossarna som hon strävar efter. Otroligt att följa utvecklingen, det går fort framåt.

Nu låter det som tvättmaskinen är klar. Jag bjuder på en bild på mina käraste när vi var i Söderköping här om dagen. Hom börjar växa i sin solhatt från moster Frida.  Kram på er!