Ja, det är klart jag börjar bli gammal. Snart 30!? Men än är det några år kvar, men jag känner mig faktiskt riktigt nöjd med var jag har kommit på mina 27 år. Jag har hittat mannen i mitt liv, vi har världens gosigaste unge (fast i morse vid halv fem var hon mindre gosig...). Vi har ett enplanshus, med två garage, mitt i stan, precis som jag ville ha det. Plus att vi har inrett det som vi vill ha det. Jag har ett arbete som jag trivs med, med varierande arbetsuppgifter, flexibla tider och ett jätte bra arbetslag att jobba med! 

Ja, summa sumaro så är jag en vädligt lycklig 27-åring. Det är dock en "liten" detalj som jag saknar men idag har jag möjligheten att ta tag i det på egen hand... eller så väntar jag till nästa skottdag?

Hur som helst, en sak har stört mig de senaste veckorna. Och då syftar jag inte på mitt shoppingförbud, det löper på, än så länge smärtfritt.
Jo, jag har haft spänningshuvudvärk i några veckor och jag antar att det är för att jag sitter så mycket framför datorn. Jag var därför på synundersökning i morse och fick veta min syn inte är dålig men att ett par terminalglasögon skulle underlätta för mina ögon att läsa på skärmen. Förmodligen blir jag överspänd i ögonen under dagen vilket leder till huvudvärk. Detta skulle kunna undvikas med glasögon. Sen hittade hon ett pragmatiskt synfel, minimalt men det fanns där och det kunde också påverka min huvudvärk.

Vad hon nu menade med pragmatisk vet jag inte riktigt, men hon pratade något om någon brytning?! Skit samma, jag behöver terminalglasögon för att slippa huvudvärken vid datorn. Så nu har jag prövat ut ett par. Jobbet bidrar så det blev inte så mycket spelrum för dyrare bågar direkt. Men jag ska ju bara ha dom vid datorn så då spelar det ingen roll. Hoppas det fungerar så jag slipper den här huvudvärken...

Så nu är jag alltså glasögonorm på jobbet!


Men shit vilka snygga solglasögon de hade fått in, jag stod och förlustade mig en stund. Marc Jacobs och Björn Borg var favoritern, det kanske är på tiden att jag unar mig ett par "äkta" solbrillor till sommaren. Men det får bli efter shoppingförbudet. Jag får väl börja skriva en lista med grejor jag gärna vill handla så får vi se om behovet finns kvar efter den 20/3.
Pengarna verkar gå åt ändå denna månad, skrutt behövde en ny bilbarnstol så den är nu beställd och kommer på posten vilken dag som helst. Dyr stol, men högst nödvändigt att vår största skatt sitter säkert i bilen.

Kram på er!