Här kommer den efterlängtade informationen;-)

Jag har ju för många år sedan varit aktiv och sjungit mycket, en del bröllop och en del andra event. Men det tog slut ungefär samtidigt som jag flyttade till Göteborg. Väl tillbaka i Katrineholm så har intresset funnits, men ni vet tiden och allt annats som kommer i mellan har gjort att jag inte tagit tag i det. Tills nu...

För några veckor sedan hörde en gammal vän av sig till mig, en vän som jag känt sedan barnsben och som varit min bästa vän under många år. Vi har inte träffats eller hörts på många år annat än några kommentarer på Facebook. Så när hon hörde av sig till mig och frågade om jag vill sjunga på hennes bröllop fanns ingen tvekan! Självklart!

Så med en paus på nästan 6 år så fick jag äntligen en mikrofon i min hand och fick äran och sjunga på ett bröllop. Det vat helt magiskt, brudparet var otroligt fina framme vid altaret och jag fick applåder?! i kyrkan och det brukar inte hända under ett bröllop. Det var en skön avslappand stämning i kyrkan, många busiga barn som inte kunde sitta still. Men stämningen gjorde att sången gick över förväntan, en perfekt comeback. Hoppas det leder till fler uppdrag. Om inte så var det så otroligt roligt att får sjunga på just Maria och Philips bröllop.Fredrik var med och filmade när jag sjöng, dessvärre var inte vinkeln den bästa och tackvare att han satt så nära pianot under själva cermonin så hörs pianot mest under de klippen. Men jag funderar på att lägga ut det på mitt youtube konto ändå. Kanske kommer det något mer klipp på bloggen. Men fram tills dess så får ni nöja er med en provsmak från genrepet. Och jag har inte lika utsvävande kroppsspråk när det väl gäller.. hahah. Det bara blidde så nu!
På piano ser ni Sanna Rodevhi.
Ja, så låter det när jag sjunger!

Kram på er