Vaknad utvilad vid 8:35 hos Sara och Isak i Sundbyberg. Vi åt en"lätt" frukost, Isak fixade nypressad apelsinjuice åt oss, inte varje dag man dricker det och det var så gott! 

Efter frukosten åkte vi t-banan in till söder för att äta brunch på kvarnen. Vad mat det fanns, och vad vi åt! 
Det var lite julbord över det hela och allt var så gott. Vi gräddade våfflor till efterrätt, och förutom våfflor fanns det ett enormt utbud med allt från kladdkaka till creambrulee. Vi blev mäta! 
Efterrätts buffén. 

Mysig miljö! 

Vi satt två timmar på kvarnen sen hade vi tre timmar innan tåget skulle gå hem. Självklart blev det shopping, sprang in på Zara och hittade en lite finare vinterjacka till skrutt. Hoppas hon gillar den. Den är rosa så förhoppningvis går den hem hos henne. Var väldigt mycket människor ute på stan idag, mer än vanligt tyckte jag. Trångt och många med stora väskor och påsar. Vi försökte titta på julskyltningen vid NK men det gick bara inte. 
Trångt utanför NK

Nu sitter vi på tåget hem, tyst avdelning "undvik samtal" fick vi instruktioner om. Bara plugga in hörlurarna och lyssna på spotyfi. Vilken kanon helg jag haft! Så kul att komma iväg med tjejkompisarna och äta gott, se underhållning, skratta, prata och så lite shopping.
Nu väntar glöggmys hos kompisarna i Talltullen.