Idag har vi varit effektiva, huset städades dock blev jag tokig på alla björkfrön som flög in efter att städat färdigt. Var bara att ta fram dammsugaren igen. Suck, jag hatar björkfrön, vi har tyvärr 15 stycken runt våran tomt. Hoppas verkligen att grannarna som äger björkarna också tröttnar snart och tar ner dom.

Efter att ha städad så testade jag att cykla. Lånade en racercykel med klickskor och allt av en kompis. Jag vill inte börja springa än så jag tänkte att cykla kan jag ju göra tillsvidare och sen kan ju variera löpning med cykling.
Men efter att ha testat är jag lite tveksam, tyckte det var bitvis riktigt läskigt att rulla ner för backar. Cykeln var iof lite stor för mig för jag nåda inte bromsen något bra och satt inte vidare bra heller. Jag säger inte att man ska sitta bekvämt men är ramen för stor så är det svårt att sitta dugligt. Svett blev jag i alla fall, cyklade en mil sen var jag nöjd. Har span på en cykel på blocket i min storlek men jag ska fundera en stund till.

Eftermiddagen gick åt till att packa husbilen. Nu är vi på rull, har säkert glömt nåt men det ska nog lösa sig ändå. Första anhalten är Oskarshamn sen i morgon ska vi rulla vidare över en stor bro. Skrutt har gjort en bro i lera får se om hon tycker den liknar bron som vi ska åka över.
Innan vi rullade ut från stan stannade vi på Stohagsgatan och fick rutan putsad.

Nu ser vi ut genom rutan och chauffören är glad.