Måste berätta om gårdagen morgon började lagom rolig, Fredrik bestämde sig för att besöka sopptippen. Redan när han tänkte första tanken på det så påverkas hans humör, negativt...

Jag gillar sopptippen, eller "gillar" kanske är fel ord jag vill ju ogärna hänga där längre stunder men jag tycker om att rensa och få i ordning och då brukar det krävas ett besök på tippen. För mig brukar det löpa på relativt smidigt, har jag väl fått in allt i bilen så brukar besöken gå relativt snabbt. Jag kan väl erkänna att soppsortering inte är min starka sida. Det mesta är väl brännbart? Jag menar brinner inte allt vid en viss temperatur?
Som sagt jag och min man är totalt olika där, han sorterar, paketerar och minimerar i minsta detalj när han ska till tippen. Nästan så han tar bort handtagen på målarhinkarna för att sortera det som järn/metall. Men så är han arg samtidigt för att han måste sortera. Lite oklart det där men han muttrar alltid om vart saker och ting ska slängas när han väl är där plus att han vill göra besöken korta och effektiva och slippa springa fram och tillbaka mellan stationerna. En annan vill ju bara bli av med allt i ett kast. Vårt förhållande fick en törn när han skulle slänga papper och hittade en kastrull i pappersåtervinningen. (Mitt fel...)Nu kan han skratta åt det men då kan jag säga att han inte var så värst happy på mig. Så numera väljer han medvetet att hålla sig undan när jag besöker tippen. Vill vi ha skilsmässa så kan vi ju göra ett gemensamt besök där jag har sorterat och packat bilen innan...

Nåväl han kom iväg med ett lass i morse, när han packade bilen var han som ett åskmoln muttrandes utryck som "lagen om all jävlighet!" "Att det alltid ska hända mig?!" (Var nån kartong som inte gick in i bilen som han ville). Själv försökte jag hålla god min och hålla mig undan, han var på betydligt bättre humör när han kom hem i alla fall. Tydligen hade han träffat på nån vikarie som resonerade som jag dvs allt är brännbart.
Med tippen avklarad så gick humöret upp igen.
Tur att han inte besöker tippen allt för ofta... (!!)
Efter lunch blev tur till Vingåker för att presentera Michelle för gammelfarmor Bibbi. Vi unnande oss hämtmat på kvällen och så blev det en tur runt åsen och vi plockade lite blåbär.

Skrutt sparade blåbären till frukost och var mycket nöjd över sin blåa tunga.

Får se vad vi hittar på idag, vädret är ju sådär. Kanske en tur ner på stan innan vi packar husbilen för ett nytt äventyr.