Shit vilken värme, underbart för vissa jobbigt för andra. Jag skulle mer än gärna halvdäcka i puffen ute på altan med en bra podcast i öronen. 
Men bebis vill inte sammarbeta, hon har svårt att komma till ro, är varm och svettig och vill bara bli buren. Det i sin tur resulterar ju att man blir ännu mera varm. 

Gäsp! 

Så vi får hålla oss inne hon och jag, ligger i gästrummet med henne och försöker få henne att komma till ro. Vill göra tusen andra saker och har nedräkning tills Fredrik kommer hem. Jag tror helt ärligt han hade klarat mammarollen mycket bättre än mig, han hade inte sett några problem med att ligga och halvslumra med bebisen en hel dag. Jag däremot vill som jag nämnde göra tusen saker, känns som det enda jag kan göra förutom att ta hand om bebis är att skriva listor över allt jag ska hinna med när jag väl får de där dyrbara minuterna över då hon sover för sig själv. 

Storasyster skrutt har varit sitt bästa idag, vi sov länge och bebis fortsatte sova så vi kunde äta frukost i lugn och ro, hon åt allt och jag hann borsta håret på henne och hjälpa henne med tandborstningen. Vi var och handla igår bara hon och jag och vi pratade om att ha en lillasyster. "Jag hatar när hon skriker då vill jag inte ha henne" hårda ord, men i nästa sekund bedyrar hon sin kärlek till bebis. 

Just nu är hon hos grannen och leker, tur att det är fler som har barn hemma. 
Nu är det bara en timme kvar sen kommer min bärhjälp hem från jobbet.