Ja idag fick jag det, blev sen så jag han inte mysa med barnen som jag brukar göra innan jag cyklar till tåget. Nu skynda jag in till Fredrik för att säga hejdå och då hade ju bebis precis vaknat. Hon är så söt när hon yrvaken sätter sig upp, lätt disorienterad och sen sträcker upp armarna åt mig. 

Suck, då vill man att det ska vara söndag. Tid fanns inte idag, lyfte upp henne en snabbis men det var ju bara att strö salt i såren för det var blev bara illa för både henne och mig när jag tre sekunder senare var tvungen att sätta ner henne i sängen igen. 

Men nu är det måndag och det är bara att ösa, två och en halv vecka kvar sen är det min tur att ta alla nätterna och dagarna hemma igen. Känns helt ok, beställer vår till dess så känns det ännu bättre. 
Vi har fått dagisplats till bebis från 2 maj, är i valet och kvalet om det är för tidigt. Ska ringa och prata med förskolan idag och kolla vad de tycker. Det blir ju inte heltid i så fall. Bebis var vaken jätte länge i lördags vilket resulterade i förskjuten sömn på söndagen och ett grinigt humör. Hon fick inte sova så mycket på dagen för att vi skulle kunna ställa tillbaka dygnsrytmen och det funkade. Hon somnade strax efter sju igår kväll precis enligt rutin. Man vill ju bara ha fler gosiga bebisar när man ser henne sova så här, då vill man ju alltid att hon ska vara liten.❤