Jag hade en toppenhelg i Stockholm. Vi hängde på Södermalm större delen av tiden och det var riktigt mysigt att promenera omkring titta i affärer, prata och äta god mat. 


Fördrink på restaurangen, jag tog med mynta i det är alltid ett säkert kort för min del. De andra var modiga och prövad både spenat och  lavendel, intressant att dricka nåt som luktar linneskåp(?!). 


Menyn bjöd på flera intressanta rätter men jag fastnade på kroppkakor, det var ju år och dar sen man åt det. 

Det var makalöst gott, till varmrätt tog jag kyklingpasta. Den var god men inte lika god som kroppkakorna vi var så mätta så vi hoppade efterrätten och började promenera bort mot Tele2 arena istället. 


Peppade inför konserten! 


Robbie var på bra humör och bjöd på en väldigt avslappnad show. De stora hitsen var helt klart kvällens höjdpunkter men trots att han har en del låtar som är av sämre kvalité så var showen underhållande.


Tillsammans med 34.000 andra konsertbesökare tryckte vi oss ner i tunnelbanan och tog oss hem till hotellet. Ingen takbar öppen efter tolv så vi satt och pratade i foajén en stund innan vi bäddade ner oss på rummen. 

Dagen efter besökte vi en hattaffär, man bär ju hatt alltför sällan! 


Det blidde ingen hatt, men vi testade och prövade väldigt många. 


Till lunch hittade vi ett riktigt mysigt fik som hette Älskade Traditioner. Såg inte mycket ut för världen utifrån men vilka våfflor de hade! Jag och Emelie delade på en vegetarisk toast-våffla och en marängswisch våffla till efterrätt. 

Det var så gott! Jag kommer definitivt besöka det igen. Jag lyckades ta en bild på en av deras delux-milkshakes.


Extra allt verkligen! 


Vi rullade hemåt på eftermiddagen och jag blev väl mottagen hemma. Barnen verkade så glada över att jag var hemma igen, men det tog knappt två minuter så skrek båda två över nåt och så var det lika kaosartat som vanligt här hemma. 

1 kommentarer

Andreas

01 Aug 2017 09:41

Riktigt elegant och snyggt med hatt. I like it! 👍😍

Kommentera

Publiceras ej