Fredagen bjöd på dåligt väder men för övrigt var dagen perfekt.  Först en trevlig lunch på Östgöta kök tillsammans med kollegorna. 

Jag känner starkt att jag näste införskaffa en flamingo till trädgården! Observera människan som ligger i den uppblåsta fotöljen i bakgrunden.  Lite oklart sommarjobb(?!)...


Jag hade gjort mig till och lockat håret på morgonen men det regnade snabbt bort. 

Invigde ett par nya skor. Är glad att jag hittat flera par bra lågskor som känns lite dressade istället för att gå i sneakers varje dag på jobbet. 


Kvällen avslutades med en efterlängtad tjejmiddag. Så trevligt att umgås med gamla kollegor, god mat, trevligt sällskap och vi avrundade kvällen med att spela kubb. Jag brukar verkligen ogilla alla typer av spel men det var riktigt roligt, vi skrattade högt när pinnar flög högt och lågt över hela gräsmattan. 

Perfekt avslut på arbetsveckan och en perfekt start på semestern! Ska bli så skönt att vara ledig tillsammans med min lilla familj. 


Fick blommor av kollegan och de matchade min cykel perfekt där i korgen när jag cyklade hem. 


Har världens sötaste unge bredvid mig i sängen och skulle föreviga henne på bild. Tyvärr uppskattade hon inte blixten... jaja man kan inte lyckas jämt det blev ju en bild i alla fall.