För er som undrar, det vände inte... 
två hela nätter fick vi då hon sov i egen säng. Nästan så man började hoppas på riktigt att det var en ny trend. Men icke i natt var vi tillbaka i samma hjulspår. En annan får helt enkelt leva på de där två nätternas sömn som man ändå fick... 

(null)

(null)
Firandet på födelsedagen blev inte så märkvärdigt. Med tanke på hur mycket paket hon öppnande igår så gjorde jag de lätt för både henne och mig och la presenterna i en påse. Några klänningar en fyra nummer för stor keps (oklart vad jag tänkte när jag köpte den) och sen tog vi fram gunghästen som är sen min mamma var liten. Ärtan blev så klart superglad och satte fart på hästen, gick i sån fart så lyckade hasa/gunga baklänges in i bordet och slog i bakhuvudet. "Dumma häst!" 
Som sagt det kräver väl lite inridning efter att ha stått i garaget i tre år. 

(null)

(null)
Som nybliven tvååring tar man för sig, i morse skala hon ägg själv. Gick väl sådär och det krävdes en rejäl insats av dammsugaren men man får väl le åt initiativet. 
(null)

(null)
Vi hämtade husbilen också och Ärtan insisterade att hon och Fredrik minsann skulle sova där i natt. Inte mig emot... 

Eftermiddagen avslutades med storasysters jympaavslutning. Otroligt duktiga gymnaster. Jätte imponerad blir man! 
(null)

(null)
Marcus klädde bra i peruk och kusin Juni gjorde volter i väldigt fart. 
(null)Ärtan satt inte still många minuter, hon var högt och lågt och över allt. Jag försökte hålla henne i schack men hon ville vara överallt och gärna inne på uppvisningsområdet. Var ett jädra springande efter henne... 
(null)

(null)
Tyvärr fick jag inte så många bra bilder på storasyrran, hon var så duktigt. Kul att se hur snabbt det utvecklas och hur roligt de har. Nästan så en annan vill börja!