Här dyker jag upp, precis lagom tills ni vant er av att gå in här på bloggen då kommer det en inlägg. Får se om jag har några trogna läsare kvar som stått ut att vänta? 


Nej helt ärligt har skrivarlusten inte infunnit sig. Vissa ögonblick har passerat då jag i någon slags tragik-komik tänkt "det här måste jag skriva om på bloggen!" Men så har tiden att skriva inte infunnit sig. Förut blogga jag alltid på tåget men nu har jag inte 25 minuter över eftersom jag endast har tre minuter till jobbet. 
Så var skulle jag klämma in det? Blev en liten stress och ett tag var det skönt att slippa tänka på det, men så har jag saknat dokumentationen. Och speciellt att kunna gå tillbaka och läsa och se vad vi har haft för oss. 

Så jag har hittat en potentiell skrivalucka! Vi har en blivande tvååring som är allt annat än lätt att lägga på kvällarna, så nu sitter jag här i fotöljen bredvid sängen. Tanken slog mig att istället för att scrolla instagram och Facebook kan jag ju skriva några rader på bloggen. 

Så en snabb uppdatering! 
Sedan vi hördes sist kan jag sammanfatta vår tillvaro med tre bokstäver: VAB

Tror vi snittat lätt en vabdag i veckan, och då har vi ändå haft stor hjälp av mor- och farföräldrar. Tack till er! 
Maginfluensa, hosta, snuva, feber i torsdags var jag så less så då ringde jag 1177 för att höra om det verkligen var normalt med feber och hosta var tredje dag i flera veckor. "Hon sätter sitt immunförsvar" fick jag till svar, så det är väl bara att vänta då. 
Den här jädra vintern gör väl sitt också den vägrar ju släppa taget, kallt och snö och dåligt humör till följd. Men nu sista dagarna har vårsolen letat sig fram. Ge mig bara lite värme också! 

Jag bjuder på lite bilder från senaste veckorna. Håll till godo! 


Vi har hängt i skidbacken!

Det har tävlats i konståkning! 

Minst i sin grupp, det blev delad andra plats (1 vann resten 2:a) men hon blev extra prisad för bästa "skutta hare". Vi har fortfarande inte fattat vad det innebar... 

Påskägg hittade vi ett på stan häromdagen. 

Kanin har vi klappat!

Ettan var lite konfunderad över att Singo saknade svans, hon letade utan framgång i baken på den. "Svans? Inte svans?" Märkligt djur... 

Vi har promenerat i vårsolen! 

Lekplatsbesök har det varit dåligt med så det dokumenterades extra flitigt i framtida syfte för att kunna framstå som en bättre förälder i sociala medier... 

I isande kyla gick vi påskkärring. Det var knaper utdelning och ettan var en aning fundersam över upplägget. Det skulle knackas på dörrar men man fick inte ta av sig skorna och gå in?! Sen när hon på första stället erbjöds två skumbananer att lägga i sin medhavda väska vägrade hon öppna den(!!) "nej" utropade hon bestämt och blev då utan bananer. Efter en stund kom hon in i rutinen och utropade glatt "glad påsk! Godis!!!" Innan dörren ens hade hunnit öppnas. 

Livet vore bra trist utan instagramfilter!

Nog från mig denna gång. Förhoppningsvis dyker jag upp inom kort, känns som läggningsrutinen inte lär förändras närmsta månaderna...