Nej verkligen inte! 
Stressa från jobbet, hämta barnen, stressa hem, fixa lite mellis att ta med, så klart så behövdes ett blöjebyte mitt i allt och sen stressa mot bussen. 

Typ 30 sekunders marginal men vi hann med bussen! 
Ibland svär jag högt över de faktum att vi inte har en till bil att tillgå, att passa bussen känns onödigt jobbigt i sammanhanget men det känns samtigt inte vettigt att skaffa en till bil för att vi ska kunna skjutsa till träningen. Skulle ju sällan behöva den i andra sammanhang. 

(null)

Lagom pepp påväg till skridskoträningen. 
Sjuåringen var bra trött och då hade vi ändå avslutat veckan med en sovmorgon. 

Bra start på fredagen, synd bara att lillasyster vaknade strax innan sex och kastade sig ur sängen för att springa ut i tvättstugan och leta efter mig. Jag låg bredvid men oftast på morgonen så står jag ju och sminkar mig i tvättstugan. Hon skrek i panik och kasta sig ur sängen innan jag och Fredrik hann reagera. Yrvaken mamma-galen unge!  Ärtan hade
med andra ord missat att vi skulle ha sovmorgon till 07:15.... 

(null)

Sjuåringen körde 45 minuters ispass medans vi andra värmde läktaren. Ärtan skrek i protest över allt och ingenting i 20 minuter sen protestsomna hon i mitt knä(!?). 
Det var en väldigt trött sjuåring som klev av isen vid sex tiden, som tur var kom Fredrik ner så vi slapp bussen hem. Packade in hela familjen i bilen och gav oss ut på middagsjakt. 
Trötta hungriga barn och trötta hungriga (frusna) föräldrar, ingen bra kombo. Lägg sedan till min velighet och dumma förmåga att tänka högt och ställa tusen frågor i hopp om att uppnå total konsensus och harmoni hos samtliga medlemmar av familjen. 
Mc Donalds kanske?
Eller ska vi köpa med oss mat hem?
Pizza? 
Helt plötsligt står jag där med en unge som vill ha mc Donalds, en som vill ha pizza och själv vill jag bara åka hem! 
Varför har jag inte efter nästa tre år som förälder inte fattat att jag inte kunna göra alla nöjda?! Det går inte att få harmoni en fredagkväll med vårt utgångsläge. 
Blev pizza för familjen och en snabbhandling i väntan och där lyckades en hysterisk Ärta tjata till sig en munk! 
(null)
Klart sjuåringen också skulle ha en!

Jaha nu har vi en superpigg Ärta som efter sin lilla siesta i ishallen förmodligen inte kommer somna före elva... men men vad gör det? 
I morgon är det helg! 

Kommentera

Publiceras ej